Naslednja tekma

HK Triglav Kranj - HK TRUE CELJE

16. 10. 2019 ob 18:00

Novice

Zadnje novice o HK Triglav Kranj

HOKEJSKO PARTNERSTVO ZA NAPREDEK

Kot verjetno že veste Hokejska Zveza Slovenije vodi mednarodni projekt Hokejsko partnerstvo za napredek (angl. Hockey Partnership for Progress, kratica HPP), ki je skupno prizadevanje petih hokejskih zvez na področju Zahodnega Balkana za izboljšanje upravljanja v športu s ciljem, da obravnava ključne vidike razvoja športnega ekosistema. 

K sodelovanju vabimo športne managerje, športnike, sodnike, funkcionarje, starše športnikov in ostale športne navdušence, ki ste povezani s športom in želite dostop do brezplačnih izobraževalnih vsebin.

U17: Druga zmaga v sezoni

Igralci selekcije U-17 so pred sezono doživeli kar nekaj sprememb. Mesto glavnega trenerja je prevzel Gorazd Drinovec, najboljši strelec lanske sezone Nejc Burgar pa bo kariero nadaljeval na Švedskem.

U15: Poraz v dvorani Podmežakla

Igralci selekcije U-15 so sezono 2018/2019 v IHL ligi pričeli s polovičnim uspehom. Najprej so bili na prvih dveh tekmah prepričljivo boljši od ekip HDD Bled in HK Celje, v zadnjih dveh krogih pa so morali priznati premoč vrstnikom iz HK Olimpije ter nazadnje včeraj v dvorani Podmežakla proti domači ekipi Jesenic.

 

U13: Visoka zmaga v Mariboru

Igralci selekcije U-13, ki jih tudi v letošnji sezoni vodi trener Domen Jemec, so sezono v IHL ligi pričeli tako, kot so lansko končali. Z dobrimi igrami ter tremi zmagami iz štirih tekem.

Statistika Tekmovanj

Vso statistiko si lahko ogledate na HZS

Instagram

E-Novosti

Prijavite se in ne zamudite novic