Razpored tekem v Zalogu, 11.3.2012

Slohokej turnir U10 in U8

09.03.2012

V nedeljo, 11.3. bodo najmlajši hokejisti Triglava nastopili na zadnjem Slohokej turnirju v sezoni 2011/12. Turnir, ki bo tokrat potekal v treh kategorijah – običajnima U10 in U8 je dodana še U6 - bo v organizaciji kluba HK Slavija Junior potekal med 12.45 in 17.30. Hokejskega festivala najmlajših v Zalogu pri Ljubljani, se udeležujejo moštva Slavije, Jesenic, Maribora, zagrebškega Medveščaka, MK Bleda in Triglava, skupaj pa bo na led stopilo kar 23 ekip. HK Triglav bo na turnirju nastopil s 5 ekipami in sicer s po dvema v obeh starejših selekcijah in eno v “vrtčevski”. Število nastopajočih kranjskih ekip je pozitivna posledica številčnosti mladih nadebudnežev na ledu dvorane na Zlatem polju in nagrada teh za pridno treniranje skozi sezono. Za prihodnost hokeja v Kranju se, vsaj kar se zanimanja tiče, Triglavu ni treba bati.

Razpored tekem na turnirju (pdf)

U10:
TRIGLAV-1, ki na turnirju igra s Slavijo-1, Mariborom, Medveščakom-2 in Slavijo-2 bo nastopil v postavi Remškar Gal, Jelar Jure, Mravlje L. Nik, Klemenčič David, Rutar Tim, Janežič Ožbej, Burgar Nejc, Sodnik Tine.
TRIGLAV-2, ki na turnirju igra s Slavijo-3, Jesenicami-2, Slavijo-2, Medveščakom-1, bo nastopil v postavi Turšič Tevž, Kleindienst Jure, Pavlovič Jan, Udir Žiga, Škof Janž, Stare Tilen, Štangar Gregor, Majce Baškard Mavricij, Lah Jaša.

U8:
Triglav-1 igra s Slavijo, Medveščakom-1, Jesenicami
Triglav-2 igra s Mariborom, Medveščakom-2, Medveščakom-1

U6:
Triglav igra Slavijo-1 in Slavijo-3