Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

TRIUMF MALIH ORLOV

29.03.2015

V Kranju je v organizaciji HK Triglav, trenerskega štaba in ob vsestranski pomoči staršev potekal mednarodni turnir za najmlajše hokejiste.

Na dvodnevnem druženju hokejistov ljubljanskih Olimpije in Slavije, Bleda, Jesenic ter zagrebškega Medveščaka ni manjkalo domiselnih akcij, zadetkov in neskaljene sreče ob uspehih, a še pomembneje je, da so se otroci družili v športnem duhu in primerjali svoje hokejske veščine v prijaznem okolju. Turnir je minil v brezhibni organizaciji, zato hvale iz ust gostov in gledalcev na račun prirediteljev tokrat res ni manjkalo.

Triglavani so nastopili s kar petimi ekipami, dvema pri kategoriji U10 in tremi pri U8. Poseben pomen je imel turnir za fante, ki so v modrih dresih zastopali prvo ekipo Triglava v kategoriji U10. Mladi orli, že nekaj let ne le soigralci in nadebudni hokejisti, ampak tudi prijatelji na ledu, v garderobi in izven dvorane, so tokrat premagali vse nasprotnike - enkrat Blejce, Jeseničane in Medveščak, dvakrat pa Olimpijo in Slavijo - ter za slovo od "malih" igrišč in pred vstopom v kategorijo U12 prihodnje leto takole ponosni pozirali kot zmagovalci domačega turnirja.

Najmlajše hokejiste Triglava čaka zdaj še nekaj dni treningov, morda tudi še kak preizkus na tujem ledu, nato pa sledijo zaslužene počitnice. Vsem skupaj čestitamo za uspešno odigrano sezono in se že veselimo prihodnje!