TURNIR USPEL V VSEH POGLEDIH

13.01.2014

Za kranjskim Triglavom je uspešna organizacija še drugega HZS turnirja najmlajših hokejistov v letošnji sezoni. Po ledu Ledene dvorane Zlato polje zadrsalo preko 150 hokejistov.

Nedeljski zgodnjepopoldanski vrvež pred in v Ledeni dvorani Zlato polje je nakazoval, da se v Kranju spet dogaja hokejski festival. V boju za ploščkom in veliki želji potisniti ga v nasprotnikovo mrežo so v treh kategorijah - U6 (ki smo ga pod okriljem HZS v Kranju tokrat prvič organizirali), U8 in U10, svoja znanja predstavili najmlajši, tudi še ne petletni hokejisti štirih slovenskih klubov. Rezultati tu ne štejejo, štejejo pa želja in zadovoljstvo fantinov, tudi kakšnega dekleta vmes, po igranju hokeja in njihovo veselje in medsebojno spodbujanje ob uspešnih potezah in doseženih zadetkih. Po prikazanem drsanju, borbenosti, sodelovanju v moštvu gre zaključiti da se v Zalogu, Mariboru, na Jesenicah in v Kranju dobro dela z mladimi in da se za hokej v teh sredinah tudi v prihodnje ni bati.

Tudi starši na tribunah so se izkazali s spodbujanjem svojih otrok in ekip, domači pa ob tem tudi s peko sladkih in drugih dobrot s katerimi so založili mize ter ostalimi, morda manj opaznimi nalogami, s katerimi poskrbijo, da na turnirju vse teče brez zapletov. Seveda je ob bogatem srečelovu za konec sledila še glavna nagrada, pri kateri je srečnež, z najboljšim metom ploščka na sredino igrišča domov odnesel tablični računalnik.

Najmlajše Triglavane že v soboto, 18. janurja čaka nov HZS turnir, tokrat v ljubljanskem Tivoliju, kjer se bodo predstavili skupaj z Mariborčani, HDD Bledom in domačo Olimpijo.

Fotogalerijo najdete na naši Facebook strani, svoje fotografije pa nam lahko še vedno posredujete.