U8 IN U10 NA TURNIR V BEOGRAD

18.04.2014

Na mednarodni turnir se odpravljata tudi selekciji U8 in U10, pot pa jih zdaj že nekaj let zapored vodi v Beograd. V srbski prestolnici bodo sodelovali na že 13. velikonočnem memorialnem turnirju Miodrag Šišić - Šile, ki ga organizira beograjska Crvena Zvezda. Turnirja, ki poteka v dvorani Pionir in bo tokrat izjemoma potekal na velikonočni ponedeljek in torek, se bo udeležilo preko 300 hokejistov iz 12 klubov, ki prihajajo iz štirih držav. Srbski hokej bodo predstavljali mladi hokejisti klubov Crvena zvezda, Red Star, Beostar, Partizan, Taš (vsi Beograd), NS Stars (Novi Sad) in Spartak (Subotica), hrvaškega zagrebška Mladost in Sisak, slovenskega Triglav in Maribor ter bosanskega Vukovi Stari grad iz Sarajeva.

Ekipi za Beograd:

U10Jakob Lah, Urban Hafner, Žan Hafner Borzatta, Matej Barle Nemaček, Žiga Vogrinc, Matic Vesel, Jan Bitežnik, Luka Kuhar, Maj Bertoncelj, Tim Veternik, Beno Vrečar, Luka Zorn. 

U8: Martin Vogrinc, Oskar Kuralt, Max Borošak, Val Marn, Matej Kuhar, Žiga Križnar, Ambrož Škulj Kuralt, Jure Klemenc, Žak Matelič.

Razpored tekem (pdf): PONEDELJEK / TOREK