Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U8 IN U10 V BEOGRAD

09.04.2013

Pred malčki HK Triglav (U10, U8) je še zadnji turnir sezone 2012/13. Pot jih bo v petek vodila v Beograd, na tradicionalni, že 12. memorialni turnir Miodrag Šišić - Šile, ki ga organizira beograjska Crvena Zvezda. Turnirja, ki poteka v dvorani Pionir, se bo tokrat udeležilo 16 klubov iz 4 držav, na led pa bo pridrsalo več kot 200 mladih hokejistov. Srbski hokej bodo predstavljali mladi hokejisti iz klubov Crvena zvezda, Red teamBeostarKraljevski klub Beograd, Partizan, Taš (vsi Beograd), NS Star (Novi Sad) in Spartak (Subotica), hrvaškega zagrebška Mladost in Zagreb ter Sisak, slovenskega Triglav, Olimpija, HDD Bled in Maribor, bosanski hokej pa sarajevski Vukovi.

 

Pot
Odhod avtobusa izpred ledene dvorane v Kranju bo v petek, 12.aprila ob 12h (zbor ob 11.40), prihod v Beograd bo okoli 20h. Po zaključku turnirja, ki bo v nedeljo, 14. ob 16h, se kakšno uro kasneje vračamo  domov, kamor naj bi prišli okoli 24h. Za prehod srbske meje zadostuje veljavna osebna izkaznica, ne pozabite tudi na evropske zdravstvene kartice otrok.

Nastanitev
Tudi letos bo HK Triglav nastanjen v dijaškem domu ŽOC v neposredni bližini dvorane (5 min), kjer bo v tamkajšnji restavraciji tudi organizirana prehrana.

Koristne informacije
Ta vikend se v Beogradu pričakuje spremenljivo vreme (sobota prej kot ne deževna, nedelja delno sončno s plohami)  z dnevnimi temperaturami okoli 15°C.  Menjava valut poteka po tečaju 111,1 RSD za 1 eur.
 

Pravila turnirja
Tekme se igrajo po IIHF pravilih. Selekcije U8 bodo tekme igrale 15 minut s po štirimi igralci v polju in menjavo postav vsako minuto, selekcije U10 pa 18 minut s po tremi igralci v polju in letečimi menjavami igralcev. Razglasitve najboljših ni, vsi udeleženci pa prejmejo medalje in nagrade.

Potek turnirja:   
Triglav U10 bo v predtekmovanju igral v eni od štirih skupin skupaj s klubi Sisak, Maribor in Beostar, Triglav U8 pa v eni od dveh s klubi Partizan, Spartak, Olimpija, Zagreb, Beostar in Red Team. Tekmeci v nadaljevanju tekmovanja bodo odvisni od razvrstitve v skupini.

Razpored tekem (pdf): SOBOTA / NEDELJA