Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U8 in U10: HZS turnir v Kranju

08.01.2019

Prvi turnir v letu 2019 pod okriljem HZS se je odvijal v Kranju. Nastopile so ekipe HDD Bled, HKMK Bled, Jesenice ter domači Triglav v kategoriji U10, v kategoriji U8 pa so se med seboj pomerile ekipe HKMK Bled, Jesenice ter gostitelj Triglav. Nekatere ekipe so bile tako številčne, da so imele v posamezni kategoriji več selekcij, kar kaže, da mladih hokejskih navdušencev ne primanjkuje in da se za prihodnost slovenskega hokeja ni bati.

Kot se za klub s 50 letno tradicijo spodobi, je HK Triglav ponovno dokazal, da zna odlično organizirati turnirje ne glede na nivo tekmovanja. Lahko gre za finale pokala članskih kategorij ali pa turnir naraščajnikov. Tokrat smo pogrešali le kakšnega predstavnika HZS več.

Igralci so se odrezali z borbeno igro, uigranost ter natančnost pa je že na zavidljivi ravni. Tako smo spremljali resnično zanimive in napete dvoboje, katerih zmagovalec je bil hokej. Starši smo opazili zadovoljne otroke, trenerji pa njihov napredek. Vse to potrjuje, da je strokovno delo dobro in da gre razvoj igralcev v pravo smer.

Domače gospodinje so poskrbele za lačna usta, očetje za nemoten potek tekmovanja, otroci pa za spektakel, katerega ne bomo pozabili zlahka. Brez njih ni tega športa!

V pričakovanju novih dvobojev se ekipe umikajo v domače dvorane, kjer bo prelitega še mnogo znoja. In kdo ve, morda smo že v nedeljo videli naslednika Anžeta Kopitarja.