Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Hokejska šola in malčki

U8 IN U10 V SOBOTO V LJUBLJANO

V soboto najmlajši selekciji U8 in U10 nastopata na HZS turnirju v ljubljanskem Tivoliju. Poleg gostiteljev, HK Olimpije in našega kluba, se turnirja udeležujejo še vrstniki HD Jesenice in HDD Bled.

NAJMLAJŠI ODLIČNI V BEOGRADU

Z veselimi obrazi se iz Beograda, kjer sta nastopili na regijskem mednarodnem turnirju,  domov vračata tudi najmlajši selekciji HK Triglava. Selekciji U8 in U10 sta tam uspešno pomerili svoje hokejsko znanje z vrstniki 12 klubov iz štirih držav in si priigrali 2. (U10) oz. 4. mesto (U8).

U8 IN U10 NA TURNIR V BEOGRAD

Na mednarodni turnir se odpravljata tudi selekciji U8 in U10, pot pa jih zdaj že nekaj let zapored vodi v Beograd. V srbski prestolnici se bodo v ponedeljek in torek udeležili 13. velikonočnega turnirja, ki ga organizira Crvena zvezda.

U10: MALČKI ODLIČNO V ZAGREBU

Selekcija HK Triglav U10 se je minuli vikend udeležila dvodnevnega mednarodnega turnirja v hrvaški prestolnici, kjer je nastopilo 20 ekip. Po odličnih predstavah in prav takih rezultatih, so bili kar trije hokejisti Triglava izbrani na All Star tekmo.

V NEDELJO TURNIR NA BLEDU

V nedeljo bo na Bledu potekal HZS turnir kategorij U8 in U10, ki se ga poleg domačega MK Bled in Triglava udeležujejo še ljubljanska Olimpija, Jesenice, avstrijski KAC iz Celovca ter zagrebška Medveščak in Mladost.

HZS TURNIR MALČKOV JUTRI V LJUBLJANI

Jutri, v soboto, 18.1. bo HZS turnir malčkov potekal v ljubljanskem Tivoliju, poleg domače Olimpije in Triglava špa se ga udeležujeta še Maribor in HDD Bled. U10 del tekem igra na velike gole.

TURNIR USPEL V VSEH POGLEDIH

Za kranjskim Triglavom je uspešna organizacija še drugega HZS turnirja najmlajših hokejistov v letošnji sezoni. Po ledu Ledene dvorane Zlato polje zadrsalo preko 150 hokejistov.

V NEDELJO V KRANJU FESTIVAL HOKEJA

V nedeljo bo na kranjskem ledu znova potekal hokejski festival najmlajših oklepnikov na drsalkah. V boju za plošček se bodo pomerile ekipe klubov z Jesenic, Zaloga, Maribora in Kranja.

BOŽIČKOVA TEKMA IN OBISK BOŽIČKA

V nedeljo, 22.12.2013 med 12h in 13h bo v Ledeni dvorani potekala božičkova tekma med hokejisti selekcij U6 in U8 na eni in njihovimi starši na drugi strani. Med tekmo bo hokejiste obiskal Božiček in, seveda le najmlajšim, prinesel darila.

U6, U8 IN U10 V NEDELJO V MARIBOR

To nedeljo naše naraščajnike čaka turnir v Mariboru, kjer bodo po ena ekipa orličev v kategorijah U6, U8 in U10 premerile dolžno palic z vrstniki Olimpije, MK Bleda, Zagreba in domačega Maribora.