Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Hokejska šola in malčki

MALČKI ODLIČNO NA JESENICAH

Štiri ekipe kranjskih orličev kategorij U10 in U8, so včeraj na turnirju na Jesenicah prikazale dobre predstave z veliko želje po igranju hokeja.

TEKMA S STARŠI IN BOŽIČKOVA DARILA

Leto se bliža koncu in modri možje niso pozabili na naraščaj kranjskih orlov. Ti so se sinoči morali pošteno potruditi v tekmi proti staršem, za sladko zmago pa jih je nagradil sam Božiček.

U8 IN U10 ZDAJ NA JESENICE

Najmlajši  hokejisti nadaljujejo s HZS turnirji, na katerih prikazujejo novo osvojene veščine. Tokrat bodo ena od dveh skupin nastopila na Jesenicah, poleg domačinov in kranjskega Triglava pa bodo na turnirju nastopili še naraščajniki Olimpije in Maribora.

NAJMLAJŠI V NEDELJO NA BLEDU

V nedeljo, v okviru organizacije letošnjih HZS turnirjev, selekciji U8 in U10 nastopata na Bledu. Poleg gostitelja in Triglava bodo nastopili še Jesenice, Maribor, VSV in Mladost. 

V KRANJU TURNIR NAJMLAJŠIH

V nedeljo, 10. novembra Kranjčani gostimo prvi letošnji HZS turnir malčkov (U10) in hokejskih šol (U8). Turnirja se poleg Triglava udeležujejo še ljubljanska Olimpija, MK Bled in Celje.

MLADI ORLI ZMAGOVITO NA BLEDU

Najmlajši seelkciji U8 in u10 sta se v nedeljo izkazali na mednardonem turnirju na Bledu. Odigrali sta po tri srečanja in le na enem oddali točko.

U8 IN U10 V NEDELJO NA BLEDU

v nedeljo, 29.9. najmlajši selekciji U8 in U10 nastopata na mednarodnem turnirju na Bledu. Poleg gostiteljev in našega kluba, se turnirja udeležujejo še Medveščak, Mladost, Jesenice, Slavija in Celje.

SPISEK IGRALCEV U8 IN U10 ZA SOBOTO

Spisek igralcev U8 in U10 za sobotno tekmo z jeseniškimi vrstniki.  Zbor igralcev je ob 10.15 v garderobi.

U8 IN U10 V BEOGRAD

Pred malčki HK Triglav (U10, U8) je še zadnji turnir sezone 2012/13. Pot jih bo v petek vodila v Beograd, na tradicionalni, že 12. Šišičev turnir, ki ga organizira beograjska Crvena Zvezda. Turnirja se bo tokrat udeležilo 16 klubov iz 4 držav, na led pa bo pridrsalo več kot 200 mladih hokejistov.

KRANJSKI VELIKONOČNI TURNIR NAJMLAJŠIH

Na velikonočno nedeljo, 31. marca bo v Kranju zadnji domači turnir najmlajših selekcij U10, U8 in U6. Za nekatere bo to prvi turnir na katerem bodo zaigrali, za igralce l. 2003 zadnji domači v katerem še igrajo po širini igrišča.