Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Hokejska šola in malčki

U8 IN U10 NA MEDNARODNI TURNIR NA BLEDU

Selekciji U8 in U10 bosta ta vikend nastopili na mednarodnem turnirju na Bledu, kjer bosta prikazali naučeno v tekmah z vrstniki avstrijskega Beljaka, hrvaških Medveščaka in Mladosti, blejskih klubov HDD in MK, Jesenic, Slavije, Olimpije in Celja.

NAJMLAJŠI NA TURNIR V MARIBOR

V nedeljo, 17. marca najmlajši selekciji U8 in U10 čaka v Mariboru zadnji HZS turnir v tej sezoni. Tekmeci kranjskih orličev, ki bodo nastopili z dvema U8 ekipama in eno U10, bodo Maribor, MK Bled in Jesenice. Zbor ob 8h pred dvorano v Kranju.

TURNIR NAJMLAJŠIH ZNOVA IMENITNO USPEL

Kljub nemogočim vremenskim razmeram je turnir najmlajših, ki ga je v dvorani Zlato Polje organiziral HK Triglav z brezpogojno pomočjo staršev, odlično uspel. Turnirja so se udeležile ekipe domačega Triglava, ter mladi hokejisti HDK Maribor, HK MK Bled in HD Mladi Jesenice.

KRANJ ZNOVA GOSTITELJ TURNIRJA NAJMLAJŠIH

V nedeljo, 24. februarja bo v kranjski Ledeni dvorani Zlato polje znova potekal HZS turnir malčkov in hokejskih šol. Turnirja se bodo poleg domačega Triglava udeležili še mladi hokejisti Maribora, MK Bled in Jesenic.

TURNIR V MARIBORU

V nedeljo, 10. februarja bo v Mariboru potekal turnir U10 in U8, katerega se poleg Triglava in domačega Maribora udeležujeta še Celje in ljubljanska Slavija. Zbor igralcev je ob 8.20 pred dvorano Zlato polje!

V SOBOTO V KRANJU TURNIR NAJMLAJŠIH

V soboto, 19. januarja bo v kranjski Ledeni dvorani Zlato polje potekal prijateljski turnir selekcij U6, U8 in U10, na katerem bo Triglav nastopil s petimi ekipami.

U8 & U10: TURNIR V CELJU

V nedeljo, 13. januarja bo v Celju odigran drugi HZS turnir malčkov U10 in U8. Turnirja se bodo poleg domačega Celja udeležili še mladi hokejisti MK Bled, Slavije in Triglava.

DERBI LETA

Kot je že kar v navadi, bo tudi letos na sporedu božični obračun med starši in najmlajšimi selekcijami (hokejska šola, malčki) hokejskega kluba Triglav. Derbi leta se bo odigral v petek, 21. decembra.

TURNIR V MARIBORU

V nedeljo, 16. decembra bo v Mariboru odigran drugi HZS turnir malčkov U10 in U8. Prilagamo spisek igralcev Triglava in razpored turnirja. Odhod avtobusa s  pred dvorane Zlato polje je ob 8.30, zbor 15 minut prej!

SPISEK IGRALCEV ZA NEDELJSKI TURNIR U10

Spisek igralcev za nedeljski turnir U10 in U8. Zbor zanje je ob 11.15, na razpolago pa jim bo garderoba pod tribuno