PREGLED TEDNA

30.10.2012

Ta konec tedna so različne selekcije Triglava odigrale 11 tekem in na teh zabeležile 6 zmag in 5 porazov. O rezultatih večine smo že poročali, ostali so še mladinci in malčki. Prvi so bili na Bledu uspešni, drugi na turnirju v Zalogu manj. Mlajši dečki na dvotedenski odmor odhajajo s prvega mesta v svoji kategoriji.

 

Člani in članice so odigrali po dve tekmi v avstrijskih odprtih prvenstvih. Moški del je na sobotni INL tekmi klonil proti vodilnemu Zellu, na drugi pa stresel jezo nad Bregenzerwaldom, ženski del se je v DEBL veselil na obeh. V petek so orlice dobile tekmo doma s Kiztbuhlom, v soboto pa po podaljšku tudi tekmo v Celovcu.

 

MLADINCI - U20

Selekcija mladincev je nocoj gostovala na Bledu in si  boju z domačim moštvom priigrala nove tri točke. Orli so na vrata Blejcev izstrelili kar 52 strelov, izmed katerih sta našla pot v mrežo, sami pa so to zadržali nedotaknjeno. Orli so trenutno z 11 točkami na 4. mestu lestvice, v nedeljo pa igrajo v Mariboru.

HK MK Bled - HK Triglav 0:2 (0:1,0:0,0:1); strelec: Grošelj 2

 

KADETI - U17

Za kadeti sta v tem tednu dve tekmi in polovični izkupiček. Tako kot mladinci trenutno zasedajo 4. mesto DPS, v soboto pa se bodo pomerili z vodilnimi Jeseničani.

HK Slavija - HK Triglav 0:3
HK Triglav - HK MK Bled 1:3

 

DEČKI - U15

Dečki to nedeljo niso bili kos Jeseničanom, naslednjo pa se v gosteh pomerijo z MK Bledom. Moštvi sta, s točko razlike, na začelju lestvice, osmouvrščeni orli pa bi z morebitno zmago zapustili to mesto.

Hk Triglav - HD Jesenice mladi 1:9

 

MLAJŠI DEČKI - U13

Mlajši dečki meljejo še naprej in vodijo na lestvici DPS in imajo dve točki in tekmo več kot drugouvrščeni MK Bled. Tekmovanju v tej kategoriji zdaj sledi dvotedenski premor.

HK Celje - HK Triglav 1:14

 

MALČKI - U11

Selekcija U11 je odigrala prvi HZS turnir v sezoni, na katerem pa večjidel ni pokazala pravega pristopa.

HK Slavija - HK Triglav 5:1 (1:0); strelec: Jelar
HK MK Bled - HK Triglav 5:4 (4:1); strelca: Kleindienst 3, Jelar