Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U-12: Poraz na prvi tekmi polfinala

17.03.2019

Igralci selekcije U-12 so na prvi tekmi polfinala IHL lige v celovški Mestni dvorani doživeli poraz. Ekipa domačega KAC-a je bila boljša s 5-1. Igralci Triglava so bili po igri  sicer dokaj enakovredni, a so fizično precej močnejši domači, okrepljeni tudi z dvema starejšima pripadnicama nežnejšega spola, na koncu po hudem boju tekmo dobili.

V prvi tretjini je bila igra dokaj enakovredna, a so domači svoje priložnosti izkoristili ter povedli z 1-0, po napaki igralcev Triglava ob igri z igralcem več. Na 2-0 so povišali nekaj minut kasneje, ko so izkoristili svojo priložnost ob igri z igralcem več. Z izzidom 2-0 se je prva tretjina tudi končala.

V drugi tretjini nismo videli zadetkov, mladi Orli so sicer prikazali zelo dobro predstavo, a so bili domači v obrambi vselej zbrani, svoje pa je med vratnicama dodal tudi domači vratar. Tekma je bila odločena na začetku zadnje tretjine, ko so domači povedli s 3-0, mladim Orlom pa so zaradi borbe s fizično močnejšim tekmecem tudi začele pohajati moči. Častni gol za Triglav je dobro minuto pred koncem dosegel Matevž Jošt, končni rezultat 5-1 pa so domači postavili z golom 9 sekund pred koncem.

Druga tekma polfinala se bo v dvorani Zlato Polje odigrala v torek, 19.3.2019, ob 16.45. V drugem polfinalnem paru je ekipa HD Jesenice mladi premagala HK SŽ Olimpijo s 4-2.