Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U-12: Poraz proti ljubljanski Olimpiji

26.11.2018

Igralci selekcije U-12 v tekmi 12. kroga IHL lige niso bili kos nalogi, premagati ekipo HK SŽ Olimpija B.

Tekmo so sicer dobro začeli, lepo kombinirali v napadalni tretjini gostov, a niso uspeli zadeti. Gostje so bili tokrat dovolj dobri, da so znali napake mladih Triglavanov kaznovati, še posebej uspešen je bil Bor Rakun, ki je bil nerešljiva uganka za obrambo Triglavanov.

Po hitrem vodstvu gostov s 3-0, je domačim do konca prve tretjine prek Matica Črešnika le uspelo znižati izzid in prva tretjina se je končala z malce presenetljivim vodstvom gostov s 3-1. V drugi tretjini smo gledali podobno igro. Mladi Triglavani so si sicer ustvarili nekaj priložnosti, a so bili pred vrati gostujočega vratarja zelo neučinkoviti, na drugi strani pa so bili gostje izjemno nevarni v protinapadih. Domačim je sicer prek Gabra Zupan Škrlja, ki je zadel po res lepi podaji Marka Ložarja ter kapetana Krištofa Markuna uspelo izenačiti na 3-3, za kaj več pa so bili tokrat resnično preslabi. Kljub drugemu zadetku Matica Črešnika, za 4-4 je Olimpija do konca druge tretjine uspela zadeti še enkrat in druga tretjina se je končala z izzidom 4-5.

Tudi v tretji tretjini domači niso uspeli streti gostov, saj so le ti po izenačenju prek Anžeta Gradišarja dosegli še dva gola ter tokrat zasluženo premagali ekipo Triglava s 5-7. Naslednjo tekmo mladi Triglavani igrajo že v sredo, ko v dvorani na Zlatem Polju v zaostali tekmi deseta kroga IHL lige, gostuje zaloška Slavija. Tekma se prične ob 18.00.