U11 IN U13 ODHAJATA V ZELL AM SEE

05.04.2012

V petek, 6. aprila se v avstrijskem Zell am Seeju, začenja že 21. mednarodni turnir za mlade hokejiste letnikov 1997 do 2002. Letos bosta barve HK Triglava zastopali selekciji U11 in U13. Gre za enega največjih turnirjev na svetu in največjega v Evropi , ki vsako leto privabi mlade hokejiste iz več kot dvajsetih držav. Že tradicionalno bodo turnir odprli najmlajši, ki bodo svoje delo dokončali v ponedeljek dopoldan, popoldan pa začnejo boje njihovi starejši kolegi.

Malčki (U11) bodo nastopili v skupini z ekipami UTE Budapest iz Madžarske, Team Kärnten iz Avstrije in Eisbären Berlin iz Nemčije. V tej selekciji bodo nastopili še klubi iz Italije, Finske Rusije, Švice, Češke, ter ekipi iz Slovenije, HK MK Bled in HK Olimpija.

Ml. dečki (U13) imajo za nasprotnike v skupini prav tako Severne medvede iz Berlina, Ekipo avstrijske Koroške, tretji tekmec pa bo Slovaška ekipa MSHK Žilina. Ostali nasprotniki prihajajo iz Ukrajine, Švice, Finske, Danske in Češke, iz Slovenije pa bo poleg naših nastopila še ekipa HK Olimpije.

Več podatkov in aktualne rezultate lahko spremljate na spodnji povezavi.
http://www.hockey-world.org/index.php?id=39&L=1