Mlajše selekcije

U15: DEČKI NASKAKUJEJO 5. MESTO

Dečki drugi del prvenstva, v katerem naskakujejo 5. mesto, pričnejo v nedeljo. Glede na osvojena nova spoznanja in trend dvigovanja igre, je to, ob potrebnem vloženem trudu, lahko tudi dosegljivo.

U17: TA TEDEN ZMAGA IN DVA PORAZA Z VODILNIMA

Po torkovem nogometnem porazu v Tivoliju, so orli včeraj doma napolnili mrežo ljubljanskih zmajčkov, danes pa tesno izgubili na Jesenicah. Do končnice, kjer bo tekmec najverjetneje Celje, jih čakati še dve srečanji.
 

HD mladi JESENICE - HK TRIGLAV 2:1 (1:0,1:0,0:1)
HK TRIGLAV - HK OLIMPIJA 6:4 (1:1,3:2,2:1)
HK OLIMPIJA - HK TRIGLAV 1:0 (0:0,0:0,1:0)

U13: V PRVI TEKMI NEUSPEŠNI

Ml. dečki so doživeli svoj prvi poraz po rednem delu v tej sezoni. Kljub temu, da so praktično celo tekmo napadali in ogrožali gol domačinov, tokrat resnično niso bili pri strelu.

HDK MARIBOR - HK TRIGLAV 4:3 (1:2, 0:0, 3:1)

U13: ML. DEČKI V BOJU ZA MEDALJE DP

Sinoči je padla še zadnja odločitev, kdo bo zasedel četrto mesto rednega dela državnega prvenstva. To so zasedli Mariborčani, ki bodo na svojem ledu tudi prvi tekmec naših orlov. Tretje mesto so zasedli vrstniki Slavije junior, drugi so bili člani ekipe MK Bled, prvo mesto pa so z enim samim porazom po kazenskih strelih osvojili Triglavani.

PREGLED TEDNA

Mladinci Triglava redni del zaključili na 5. mestu in se bodo v četrtfinalu pomerili z Jeseničani. Te so premagali mlajši dečki in osvojili prvo mesto po uvodnem delu, v drugem pa se borijo v skupini za medalje.

U13: ZA KONEC ŠE POTRDITEV PRVEGA MESTA

V zadnjem krogu rednega dela DP, so Kranjčani prvič letos gostovali na Jesenicah, kjer so potrdili vodilno vlogo v prvenstvu z zanesljivo zmago.

HD JESENICE A - HK TRIGLAV 4:8 (0:3, 3:1, 1:4)

PREGLED TEDNA

Mlajše selekcije kranjskega Triglava so pretekli teden v tekmah za državno prvenstvo odigrale šest srečanj, na katerih pa so se zmage tokrat veselili le enkrat.

U-15: DOSTOJEN ODPOR PROTI VODILNIM NA LESTVICI DP

V senci odločujočih srečanj zadnjega kroga rednega dela državnega hokejskega prvenstva so dečki Triglava gostovali pri favorizirani ekipi iz Zaloga. Dečke pred nadaljevanjem drugega dela tekmovanja sedaj čaka teden dni odmora.

HK SLAVIJA Jr. – HK TRIGLAV 5:2 (2:0,2:1,1:1)

U15: DVOJNA NIČLA, A Z NOVIMI SPOZNANJI

Prvi del hokejskega državnega prvenstva za kategorijo dečki gre proti koncu. Breme zaostalih tekem so fantje rešili v dveh odigranih srečanjih v dveh dneh, kar je lahko tudi razlog za točkovno neuspešnost.

PREGLED TEDNA

Minuli teden so na led ponovno stopile vse mlajše selekcije Triglava. V tekmovanjih za slovensko državno prvenstvo so se orli trikrat veselili zmag, enkrat pa led zapustili poraženi.