Mlajše selekcije

U13: ŠE ENA VISOKA ZMAGA ML. DEČKOV

ML. dečki, so odigrali zadnjo domačo tekmo rednega dela državnega prvenstva in po pričakovanjih z lahkoto opravili z gosti iz Celja. Celjani so sicer povedli, v nadaljevanju pa se je igra bolj ali manj odvilaja pred njihovimi vrati, posledica tega pa je tudi gladka zmaga domačih.

 

HK TRIGLAV - HK CELJE 15:1 (4:1, 4:0, 7:0)

U13: ML. DEČKI NADALJUJEJO NIZ ZMAG

Ml. dečki so dosegli še eno v nizu zmag, tokrat so bili žrtev igralci Slavije jr. Glede na nizko zmago naših fantov v Zalogu, je bilo pričakovati boljši odpor gostov. S tem, se očitno niso strinjali naši fantje in tekmo odločili v svoj prid že v prvi tretjini.

HK TRIGLAV - HK SLAVIJA JUNIOR 7:1 (4:0, 1:0, 2:1)

U13: TOČKE PRINESLI TUDI IZ MARIBORA

Ml.dečki, so se na zadnjo tekmo v tem koledarskem letu, podali na najbolj oddaljeno prizorišče na vzhodu države. Morda je bila dolga vožnja ali kaj drugega krivo, da v  prvi tretjini niso pokazali tistega kar se od njih pričakuje, zato so jo izgubili z 0:1.
 

HDK MARIBOR - HK TRIGLAV 3:5 (1:0, 1:3, 1:2)

PREGLED TEDNA

Po reprezentančnem premoru so ta konec tedna na (domači) led stopile le štiri selekcije in priigrale eno zmago. Do konca leta 2012 jih v povprečju čaka še po en obračun.

 

U13: ML. DEČKI ZLAHKA DO ZMAGE

Po premoru zaradi nastopa reprezentanc vseh selekcij po različnih koncih evrope, se je nadaljevalo državno prvenstvo za mlajše dečke. Srečali sta se vodilno moštvo domačega Triglava (na prvem mestu z 31 točkami) in zadnjeuvrščeno moštvo iz Jesenic, ki v letošnji sezoni še ni osvojilo točke. Temu primeren je bil tudi začetek srečanja, saj je prvi zadetek padel že po 22 sekundah igre, na naslednjega pa je bilo potrebno počakati zgolj dobre pol minute.

HK TRIGLAV - HD JESENICE B 14:1 (7:0,3:0,4:1)

PREGLED TEDNA

Za hokejisti je še en teden, ki ga lahko prištejemo med uspešnejše. Do nove zmage so prišli člani v INL, ta je za las ušla članicam v DEBL, v tekmovanjih za DPS so slavile vse tri mlajše selekcije.

U13: GLADKA ZMAGA TUDI V GOSTEH

Ml. dečki tudi v gosteh niso imeli težav z domačini, premagali so jih samo z golom manj kot v Kranju.

HDD BLED - HK TRIGLAV 1:16 (1:5, 0:4, 0:7)

PREGLED TEDNA

Za nami je 12 tekmovalni teden sezone 2012/13. Na osem odigranih tekmah so kranjski orli zbrali 5 zmag in 3 poraze ter pri tem dosegli  44 in prejeli 37 zadetkov. Do najvišje in hkrati prve "polne" zmage so tokrat prišli dečki!

U13: NIZ ZMAG SE NADALJUJE

Ml. dečki so bili še drugič letos uspešnejši od vrstnikov iz Ljubljane, ki so tokrat zaradi zasedenosti Tivolija, gostili naše fante v Zalogu. Tekma je bila podobna kot že marsikatera prej v letošnji sezoni, Triglavani so oblegali vrata gostov, zadetkov pa ni bilo veliko.

HK OLIMPIJA - HK TRIGLAV 3:5  (1:2, 1:1, 1:2)

PREGLED TEDNA: USPEŠNO IZVEDEN TURNIR NAJMLAJŠIH

Minuli teden je minil v pripravah in uspešni izvedbi turnirja najmlajših hokejistov v Kranju. V kategorijah tekmovalnega značaja pa bo šel, kot eden manj uspešnih, hitro v pozabo. Orli so na pet odigranih tekmah tokrat zabeležili le eno zmago.