Mlajše selekcije

V vnaprej odigrani tekmi državnega prvenstva, so Triglavani gostili doslej vodilne tekmece iz Bleda, proti katerim so v prvem kolu izgubili edino tekmo v letošnjem prvenstvu, po streljanju kazenskih strelov. Tudi tokrat so dolgo lomili odpor gostov, velika želja in borbenost pa jih je vendarle popeljala, do na koncu visoke in zaslužene zmage.

HK TRIGLAV: HK MK BLED 10:5 (2:1, 2:2, 6:2)

PREGLED TEDNA

Za kranjskimi hokejisti je 10. teden sezone 2012/13, v katerem so na 7 srečanjih zbrali 4 zmage in tri poraze, brez tekem so tokrat bile članice in mladinci.

U-15: DEČKI PORAŽENI DOMA

Dečki Triglava so v 7. krogu DP gostili vrstnike iz Zaloga. Štirinajstdnevni tekmovalni odmor je služil kot priprava na izboljšanje rezultatsko neuspešnega dela DP, a se s Slavijo ni izšlo po načrtih.

HK TRIGLAV - HK SLAVIJA JUNIORS  1:7 (1:4,0:2,0:1)

U13: ML. DEČKI PONOVNO ZMAGALI

Po 14-dnevnem premoru, so z boji za točke državnega prvenstva nadaljevali tudi ml. dečki. Z igro tokrat niso navdušili, predvsem so imeli težave z zaključki, ko nikakor niso znali spraviti ploščka večkrat za hrbet, sicer odličnega gostujočega vratarja, kljub temu, da se je večino tekme igra odvijala pred vrati gostov.

HK TRIGLAV : HD JESENICE A 6:4 (1:0, 2:2, 3:2)

U17: KADETI SUVERENO V MARIBORU

Kranjski orli so včeraj gostovali so v štajerski prestolnici in suvereno odpravili domače lisjake z rezultatom 6:1. Že v soboto pa jih v kranjski dvorani čaka obračun z Olimpijo.

HDK MARIBOR - HK TRIGLAV 1:6 (1:1,0:4,0:1)

 

PREGLED TEDNA

Za nami je konec tedna v katerem je na led stopil le del selekcij kluba, saj so ml. dečki in članice imeli premor, ki zdaj, ob reprezentančnih nastopih, čaka tudi ostale selekcije. Izpostavljamo zmago kadetov nad vodilnimi Jeseničani.

U17, KADETI: TRIGLAVANI PREMAGALI VODILNE JESENICE

Kranjski kadeti so sinoči v 10. krogu DPS na domačem ledu presenetili prvouvrščene vrstnike Jesenic.

HK TRIGLAV - HD MLADI JESENICE 4:1

PREGLED TEDNA

Ta konec tedna so različne selekcije Triglava odigrale 11 tekem in na teh zabeležile 6 zmag in 5 porazov. O rezultatih večine smo že poročali, ostali so še mladinci in malčki. Prvi so bili na Bledu uspešni, drugi na turnirju v Zalogu manj.

U15,DEČKI: ZGOLJ ZADETEK V ZADNJI MINUTI JE PREMALO

Dečki so v petem krogu gostili favorizirane Jeseničane, katerim predvsem v zadnji tretjini niso bili kos in so ostali praznih rok.

HK TRIGLAV - HD JESENICE MLADI  1:9  (0:1, 0:3, 1:5)

U17, KADETI: V ČETRTEK PORAZ, DANES ZMAGA

Po četrkovem domačem porazu proti Blejcem, so kadeti danes v gosteh premagali Slavijo.

HK SLAVIJA - HK TRIGLAV 0:3
HK TRIGLAV - HK MK BLED 1:3
(0:0,1:2,0:1)