Mlajše selekcije

Filtri

Mlajši dečki nadaljujejo z visokimi zmagami. V zadnji tekmi pred 14-dnevnim odmorom so visoko premagali borbene domačine. V prvi tretjini so dosegli zgolj dva zadetka, v nadaljevanju pa so z aktivno igro do vrha napolnili mrežo celjskega vratarja.

HK CELJE - HK TRIGLAV 1:14 (0:2, 0:6, 1:6)

PREGLED TEDNA

Ta vikend je postregel z izredno napetimi končnicami tekem Triglava, v katerih so naši hokejisti večjidel potegnili krajši rezultatski konec, a štejejo tudi pridobljene izkušnje, ki bodo naslednje tekme lahko preobrnile v zmagovalne.

U15, DEČKI: DRAMA V LJUBLJANI

Drama zaznamuje letošnje tekme državnega prvenstva kategorije dečki

V dvorani Tivoli se je v nedeljskem večeru odigrala zadnja tekma 5. kroga državnega hokejskega prvenstva kategorije dečki. In tudi tu so gledalci bili v zaključku tekme priča pravi hokejski drami in le pisk sirene je rešil domače.

HK OLIMPIJA - HK TRIGLAV  7:6 (1:1, 3:1, 3:4)

U17, KADETI: INFARKTNA KONČNICA V CELJU

Obračun Celja in Triglava je gledalcem postregel s pravo dramo. Domači so vodili že s 5:1, Triglavani pa se niso predali in se s tremi zadetki v zadnji tretjini približali na gola zaostanka.

HK CELJE - HK TRIGLAV  5:4  (1:0,4:1,0:3)

U13: NOVA ZMAGA ML. DEČKOV

V 6. krogu državnega prvenstva, so ml. dečki dosegli novo zmago, sicer težje kot je bilo pričakovati, pa vendarle zasluženo. Za zmago je bila dovolj ena tretjina (druga), oz. tri minute v njej, v  kateri so naši mladi orliči zadeli prav tolikokrat.

 

HK SLAVIJA JR - HK TRIGLAV  2:3 (1:0; 0:3; 1:0)

PREGLED TEDNA

Za hokejisti mlajših selekcij je rezultatsko večjidel uspešen vikend. Nove zmage so si priigrali mladinci, ki so bili boljši od Jesenic, mlajši dečki so zmleli Mariborčane, tokrat izpostavljamo četrtkovo zmago kadetov v ljubljanskem Tivoliju.

U13: ML. DEČKI MELJEJO DALJE

Domačini so tudi v današnjo tekmo krenili odločeni pokazati kdo je gospodar v dvorani Zlato polje. Gostujoči trener je namrež že v šesti minuti, pri rezultatu 4:0 za gorenjce, zahteval minuto odmora. Prav veliko sicer ni pomagala, kajti do konca tretjine so Triglavani zadeli še šestkrat.

HK TRIGLAV - HDK MARIBOR 16:3 (10:0, 4:1, 2:2)

PREGLED TEDNA

Za mlajšimi selekcijami Triglava je 100% uspešen vikend. Prav vse štiri selekcije so zmagale, tokrat pa gre izpostaviti dečke, ki so v Celju po zaostanku 1:5 pripravili preobrat in zmagali 6:5.

U15: DEČKI OD 1:5 DO 6:5

Dečki Triglava v Celju pripravili pravi preobrat. Po zaostanku 1:5 so v finišu tekme izenačili na 5 ter po kazenskih strelih prišli do zmage. 

HK CELJE - HK TRIGLAV 5:6 PS (3:1,2:2,0:2;0:1)

U13: ML. DEČKI PONOVNO SUVERENI

V nadaljevanju državnega prvenstva, v kategoriji ml. dečkov so v Kranju gostovali Jeseničani, ki bi sicer tekmo morali odigrati doma, vendar zaradi znanih težav to ni bilo mogoče. Sama tekma je potekala nekako po pričakovanjih, gostje namreč nastopajo z mlajšo polovico svoje ekipe.

HK TRIGLAV - HD MLADI JESENICE B 12:1 (6:1, 3:0, 3:0)