Mlajše selekcije

Filtri

PREGLED TEDNA

V minulem tednu so tekme odigrale vse mlajše selekcije Triglava. Mladinci in mlajši dečki so svoji tekmi dobili, dečki ne, kadeti so na treh obračunih zbrali štiri točke. 

U13: ML. DEČKI PREPROSTO PREMOČNI

Domačini preprosto premočni!

HK TRIGLAV : HDD BLED 17:1 (4:1,4:0,9:0)

U13: ML. DEČKI ZANESLJIVO ZMAGALI

Domačini so se v prvi tretjini, kljub premoči na ledu vse preveč zapletali v samostojnih akcijah, skoraj vse priložnosti za zadetek pa je ubranil zanesljivi vratar gostov Janez Flerin.

HK TRIGLAV - HK OLIMPIJA 6:2 (1:1; 4:1; 1:1)

PREGLED TEDNA

Minuli konec tedna se je pričela težko pričakovana nova hokejska sezona, v kateri naš klub tekmuje v domačih in mednarodnih ligah. Člani so sodelovanje v avstrijsko-slovenskem tekmovanju pričeli z zmago, drugi izidi so, čeprav so dali vsi vse od sebe, lahko za koga tudi nekoliko presenetljivi. A do konca sezone je še daleč in priložnosti veliko.

1. KROG ZA ML.DEČKE

V prvi tekmi DP za ml. dečke sta se pomerila tradicionalna tekmeca v vseh selekcijah. Ker se je redni del končal brez zmagovalca, so o drugi točki odločali kazenski streli, v katerih so bili uspešnejši gostje in se veselili prve zmage v prvenstvu.

HK TRIGLAV - HK MK BLED 4:5 PS (3:1,1:3,0:0; 0:1)

VIKEND PRIPRAVLJALNIH SREČANJ

Uvodni septembrski vikend so mlajše selekcije HK Triglav izkoristile za prve domače prijateljske tekme v novi sezoni, za tekmece pa so tokrat imele Blejce oz. Jeseničane.

PRED PRIČETKOM TEKMOVANJ TUDI MLAJŠE SELEKCIJE

Podobno kot člani, se na novo sezono intenzivno in zavzeto pripravljajo tudi mlajše selekcije kranjskega kluba. Te so, razen mladincev, enotedenske bazične priprave na ledu sredi avgusta že opravile na Češkem.

OBVESTILO O PRIHODU IZ VRCHLABIJA

Iz Vrchlabija sporočajo, da bo odhod iz Češke predvidoma v soboto, okoli 21.00
ure, kar pomeni, da jih v Kranju lahko pričakujemo v nedeljo, okoli 9.00 ure.

V VRCHLABIJU PO NAČRTIH

Danes (sreda) smo že na sredini letošnjih 7- dnevnih priprav mladih selekcij HK Triglava. Urnik je tako kot vsako leto zelo natrpan in dnevi letijo zelo hitro. Treningi so zelo intenzivni, prizadevnost vseh otrok pa je bila v prvi polovici priprav presenetljivo visoka.

ODPRAVA PRISPELA V VRCHLABI

Iz Vrchlabija sporočajo, da so srečno in brez težav prispeli na cilj ob 10.30 uri, kjer jih je za razliko od napovedi pričakalo sončno in toplo vreme.