PREGLED TEDNA

19.11.2012

Za kranjskimi hokejisti je 10. teden sezone 2012/13, v katerem so na 7 srečanjih zbrali 4 zmage in tri poraze, brez tekem so tokrat bile članice in mladinci.


MLADINCI-U20

Za včeraj predvidenega obračun med Triglavani in Jeseničani ni bilo, saj je tekma prestavljena na sredo, 28.11., bodo pa orli ta teden odigrali dve srečanji. V četrtek v Kranju gostijo vodilno Celje, v nedeljo odhajajo v ljubljanski Tivoli. Triglav je z 11 točkami še vedno na 4. mestu, vodi pa Celje s 24.

 

KADETI-U17

v preteklem tednu so kadeti s polovičnim izkupičkom odigrali dve tekmi, ta teden ostajajo brez teh. Z 20 točkami so trenutno na 4. mestu, vodilna Olimpija ima 3 več.

HK Triglav - HK Olimpija 1:4 (0:2,1:0,0:2); strelec Draksler
HDK Maribor - HK Triglav 1:6


DEČKI-U15

Dečki sinoči niso bili kos Slaviji in z dvema točkama ostajajo na 8. mestu, s točko oz. 2 več jim bežita HDD Bled in Celje. V nedeljo Triglavane čaka tekma v Mariboru.

HK Triglav - HK Slavija 1:7

 

ML.DEČKI-U13

Mlajšim dečkom je premoč morala priznati tudi boljša ekipa Jesenic. Še bolj napeto bo v četrtek, ko bo v Ledeni dvorani Zlato polje na sporedu derbi vodilnih dveh moštev tekmovanja. V Kranj prihaja MK Bled, ki s točko in tekmo manj zaostaja za vodilnimi orliči.

HK Triglav - HD mladi Jesenice A   6:4


MALČKI-U11

Triglav je bil v nedeljo organizator drugega HZS turnirja U11, na katerem sta nastopili še moštvi MK Bled in Slavije. Orliči so po nekaj tekmah zopet prikazali pravi pristop in v igro vstopili s pravo željo po hokeju, dovolj odločno v obrambi ter kombinatorno v napadu. Plod take igre je bila zmaga nad Bledom, proti fizično močnejši Slaviji se rezultatsko ni izšlo, a pohvalo si vsekakor zaslužijo.

HK Triglav - HK MK Bled 2:1 (1:1); strelca: Jelar, Rutar
HK Triglav - HK Slavija 1:5 (0:4); strelec: Jelar

v nedeljo, 25. bo v Kranju potekal tudi prvi HZS turnir U10 & U8, na katerem bodo nastopili hokejski nadebudneži iz 5 klubov.