Člani

ORLI ZANESLJIVO ODPRAVILI PRVAKE

V sredo so v kranjski dvorani na Zlatem polju, gostovali aktualni prvaki lige IHL, ekipa Medveščaka iz Zagreba. Od prve minute dalje pa je bilo jasno, da so ob nekoliko spremenjenih postavah v primerjavi z minulo sezono, trenutno Kranjčani ...

ČLANI S POLOVIČNIM USPEHOM V DVEH TEKMAH

Orli so v soboto, v okviru lige IHL premagali "mamute" iz Zagreba, včeraj pa v Tivoliju niso bili kos favoriziranim "zmajem" v tekmi za državno prvenstvo Slovenije. V soboto so bili praktično skozi celo tekmo boljši nasprotnik od Zagrebčanov kljub ...

TRDO PRIBORJENE PRVE TOČKE ČLANOV

Pričelo se je tekmovanje članov v ligi IHL in DP, za začetek pa so Orlov v goste prišli Založani, katere so v pripravljalni tekmi Kranjčani letos že premagali. Da bo tokrat težje, je bilo jasno že pred začetkom tekme, saj so bile zdaj v igri prve ...

TRDO PRIBORJENE PRVE TOČKE ČLANOV

Pričelo se je tekmovanje članov v ligi IHL in DP, za začetek pa so Orlov v goste prišli Založani, katere so v pripravljalni tekmi Kranjčani letos že premagali.

 

ORLI V POLFINALU NAMUČILI ZMAJE

Orli so v pripravljalni tekmi pred tednom dni, visoko izgubili z Ljubljančani z 0:6 in marsikdo je pričakoval podobno zgodbo tudi v polfinalu pokala Slovenije. 

 

ORLI ZANESLJIVO V POLFINALE

Triglavani so drugi četrtfinalni tekmi dneva (v prvi je Olimpija zanesljivo odpravila Celjane), po učinkoviti igri v drugi tretjini, strli odpor žilavih in vedno neugodnih Blejcev.

 

ZNANI PARI ZA POKAL SLOVENIJE

Triglav v četrtfinalu pokala proti HK MK Bled.

ORLI OB 20.00 URI PROTI ZMAJEM

Favoriziranim gostom iz Tivolija, se bo po robu postavila pomlajena in zaradi poškodb tudi oslabljena ekipa Kranjčanov, ki pa zatrjuje, da bo svojo kožo poskusila prodati čim dražje.

IHL: ČLANI KONČALI SEZONO

Po izpadu EBEL ekipe Medveščaka proti Linzu je bilo pričakovati, da bo vsaj nekaj igralcev prvega moštva pripotovalo v Kranj, na odločilno tekmo za vstop v finale IHL. Pričakovanja so se izpolnila, kar je bilo dovolj, da so gostje odnesli sanje domačinov o finalu s seboj v Zagreb.

 

 

HK TRIGLAV : KHL MEDVEŠČAK 3:5 (0:2, 2:2, 1:1) - 1:2 v zmagah

IHL: ODLOČITEV O FINALISTU BO PADLA V SREDO

Orli niso uspeli izkoristiti "prve zaključne žogice" za preboj v finale IHL, na drsališču Zagrebškega Velesejma so zasluženo slavili domačini.

 

KHL MEDVEŠČAK : HK TRIGLAV 2:1 (2:0, 1:0, 0:0) - 1:1 v  zmagah