ČLANI S POLOVIČNIM USPEHOM V DVEH TEKMAH

02.10.2018

Orli so v soboto, v okviru lige IHL premagali "mamute" iz Zagreba, včeraj pa v Tivoliju niso bili kos favoriziranim "zmajem" v tekmi za državno prvenstvo Slovenije.

V soboto so bili praktično skozi celo tekmo boljši nasprotnik od Zagrebčanov kljub temu, pa sta odličnega gostujočega vratarja uspela premagati samo Sebastjan Grošelj (Ahačič) v 27. in Žan Zupan (Ahačič, Logar) v 44. minuti srečanja za končnih 2:0. Na drug istrani je v domačih vratih blestel Kristjan Šenk za svoj že drugi shot-out v sezoni. 

 

HK TRIGLAV : KHL MLADOST 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) - KLIK

 

V ponedeljek zvečer, pa so Kranjčani prekrižali palice z Ljubljančani, ki so letos v Kranju že osvojili Pokal Slovenije in takrat v polfinalu zmagali s 4:2, ter tudi sinoči pokazali, da so v polni postavi premočan tekmec za Triglavane, ki so za nameček igrali še brez poškodovanih bratov Ban.

Edini strelec za Gorenjce je bil kapetan Miha Ahačič po lepi podaji Anžeta Terlikarja.

 

HK SŽ OLIMPIJA : HK TRIGLAV 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) - KLIK

 

Orli sicer sezono nadaljujejo z nezmanjšanim tempom, v sredo 3.10. v Kranj prihajajo lanskoletni zmagovalci lige IHL ekipa Medveščaka iz Zagreba, v soboto, 6.10. jih čaka gostovanje v Celju, v ponedeljek, 8.10. v Kranj prihajajo aktualni državni prvaki iz Jesenic, v sredo, 10.10. pa je na sporedu še gostovanje na Bledu.