IHL/DP: POPOLN DVOJNI VIKEND

04.12.2017

Člani so imeli ta vikend dvojni program, v soboto so v gorenjskem derbiju kot gostje v domači dvorani premagali Blejčane, v nedeljo pa še Novosadčane.

V sobotni tekmi (zaradi zasedenosti blejske dvorane je bila tekma odigrana v Kranju), so po odlični prvi tretjini v nadaljevanju najprej nekoliko popustili, a se še pravi čas zbrali in dosegli zanesljivo zmago.

V nedeljo so na kranjskem ledu gostovali igralci HK Vojvodine iz Novega Sada, ki niso bili dorasel nasprotnik Kranjčanom. V prvih dveh tretjinah so povsem nadigrali goste in vodili že 7:0. V zadnjem delu so domačini nekoliko stopili s plina tako, da so dva zadetka dosegli tudi igralci v belih dresih prav tako kot modri, za končnih 9:2.

Triglavane v drugem krogu tekmovanja čaka samo še tekma v Kranju z Mariborom, v 3. krogu tekmovanja, pa se bodo ekipe pomerile še enkrat vsak z vsakim po tako imenovanih "Bergerjevih tablicah" (Triglav kot št. 1 bo na domačem ledu igral z ekipami, ki bodo končale na mestih 3, 5, 7 in 9, v gosteh pa z vsemi preostalimi).

 

TRENUTNA LESTVICA: 

 

HK MK BLED : HK TRIGLAV 2:4 (0:2, 2:2, 0:0) - zapisnik 

VIDEO TEKME:

 

HK TRIGLAV : HK VOJVODINA 9:2 (3:0, 4:0, 2:2) - zapisnik