MLADINCI RAZOČARALI, ČLANI SUVERENI

12.02.2018

Skorajda istočasno so se člani in mladinci pomerili z ekipama iz južne sosede, člani so doma gostili KHL Zagreb, mladinci pa so gostovali na Zagrebškem velesejmu proti selekciji mesta Zagreb, ki je hkrati izbrana vrsta Hrvaške U18.

 

ČLANI:

Člani so kljub odsotnosti štirih poškodovanih igralcev, suvereno opravili z nalogo in kljub temu, da v prvi tretjini nismo videli zadetkov igra ni puščala dvomov, da so precej boljši nasprotnik od gostov. V drugem delu, so s petimi zadetki stvari postavili na svoje mesto, o čemer priča tudi končno razmerje v strelih 49:17.

V tem tednu igrajo še dve tekmi, v sredo gostujejo v Zalogu pri Playboy Slaviji, v soboto pa doma gostijo Vojvodino. Zaradi akcije reprezentance do 18 let, bodo tokrat manjkali še Nace Vilfan, Jaša Jenko in Maj Tavčar zato upajmo, da se kdo od poškodovanih čim prej vrne. Ne glede na vse, pa so si že zagotovili št. 1 po rednem delu prvenstva IHL.

 

HK TRIGLAV : KHL ZAGREB 6:1 (0:0, 5:1, 1:0) - KLIK

 

 

MLADINCI:

Pol ure kasneje so tekmo v Zagrebu pričeli še mladinci, ki so proti predzadnjemu moštvu na lestvici razočarali, saj so tekmo praktično izgubili že v prvi tretjini, ko so domačini povedli z neulovljivih 4:0.

Končnih 6:2 za Team Zagreb je presenetljivih tudi zato, ker so dosedanje tri tekme Triglavani zanesljivo visoko dobili s skupnim izidom 26:4 (11:1, 5:0, 10:3). Resda so tokrat nastopili brez trojice, ki je medtem igrala za člansko ekipo, a bodo svoje v končnici morali dodati tudi preostali člani ekipe, v nasprotnem primeru bo boj za medalje bolj želja kot realnost. Kakor trenutno kaže stanje na lestvici, je najverjetnejši nasprotnik Kranjčanov v četrtfinalu prav tokratni gostitelj iz Zagreba.

 

TEAM ZAGREB : HK TRIGLAV 6:2 (4:1, 1:1, 1:0) - KLIK