S POLNIM IZKUPIČKOM TUDI IZ NOVEGA SADA

15.10.2017

Še sedmo zmago so zabeležili orli, tokrat so na gostovanju odpravili neugodne Novosadčane, ki bodo na svojem ledu še marsikomu pokazali zobe.

Domačini so se pred lepim številom svojih navijačev, zoperstavili vodilni ekipi IHL lige, ki pa v Novi Sad ni prišla na izlet. Resda so igralci v rdečih dresih povedli v 9. minuti srečanja, a veselje na tribunah se še ni dobro poleglo, ko sta samo minuto kasneje najmlajša člana ekipe, izpeljala akcijo za izenačenje. V trinajsti minuti pa so gostje že povedli, za povrhu v igri z igralcem manj.

V drugi tretjini so Kranjčani z dvema zadetkoma, tekmo praktično že odločili v svojo korist. Na odmor so tako odšli z lepo prednostjo treh zadetkov.

Tudi v zadnji tretjini so bili naši fantje boljši tekmec, a domačinom nikakor ne gre oporekati želje in borbenosti, za kar so bili nagrajeni v 52. minuti, ko so dosegli zadetek prav tako z igralcem manj. Ob koncu tekme, ko so imeli Triglavani kar dva izključena igralca, so domačini izvlekli iz vrat še svojega kanadskega vratarja, vendar tudi v igri šestih proti trem so bili suvereni Kranjčani in tako vknjižili nove tri točke.

V ponedeljek Triglavani gostujejo v okviru državnega prvenstva v Tivoliju, kjer se bodo pomerili s HK SŽ Olimpijo.

 

HK VOJVODINA : HK TRIGLAV 2:4 (1:2, 0:2, 1:0)

 

ZAPISNIK TEKME: