Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Člani

IHL: PRVA POLFINALNA ZMAGA

Medtem ko so kranjski mladinci že zaključili polfinale v IHL, so ga člani s prvo tekmo in zmago šele začeli. V goste so prišli igralci zagrebškega Medveščaka, ki so se predstavili kot trda in kompaktna ekipa.

 

 

HK TRIGLAV : KHL MEDVEŠČAK 5:1 (1:0, 1:0, 3:1) - 1:0 v zmagah

IHL: TUDI ČLANI ZANESLJIVO V POLFINALE

Samo dan po zmagi mladincev in uvrstitvi v polfinale IHL, je ista naloga čakala še člansko ekipo, ki pa se je morala po zmago in napredovanje peljati vse do Novega Sada. Nalogo so opravili z odliko, zmagali pa so z identičnih 3:6 kot en dan prej mladinci.

 

 

HK VOJVODINA : HK TRIGLAV 3:6 (1:2, 0:3, 2:1) - 0:2 v zmagah

IHL: PRVA ZMAGA POD STREHO

Prva četrtfinalna zmaga je pod streho, do nje pa Orli niso prišli tako lahko, kot kaže rezultat. Dolgo so se namreč mučili s čvrstimi gosti, ki so na trenutke igrali zelo dobro, na koncu pa vendarle morali priznati premoč Kranjčanom.

 

 

HK TRIGLAV : HK VOJVODINA 6:1 (1:1, 2:0, 3:0) - 1:0 v zmagah

 

IHL: Z ZMAGO POTRDILI VRH REDNEGA DELA

Kljub temu, da so Orli že nekaj časa zmagovalci rednega dela mednarodne lige, so se tudi na zadnjo tekmo v Zagreb odpravili z vso resnostjo in brez kalkuliranja. 

 

 

KHL MLADOST : HK TRIGLAV 2:8 (0:2, 1:3, 1:3)

IHL: GOSTOM "ZAVEZALI KRAVATO"

Gostje iz Novega Sada, ki so eden od možnih nasprotnikov v četrtfinalu, so se več kot polovico srečanja dostojno upirali vodilnim na lestvici IHL. Domačini so sicer še vedno nastopili brez mladincev, ki so v tem dnevu zaključevali svojo akcijo v francoskem Epinalu in brez poškodovane trojice M. Ban, S. Grošelj in K. Potočnik. 

 

 

HK TRIGLAV : HK VOJVODINA 6:0 (0:0, 2:0, 4:0)

IHL: ZDESETKANI ORLI MOČNEJŠI OD ZALOŽANOV

Zaradi poškodb in reprezentančne akcije mladincev, je na zaostalo tekmo IHL v Zalog odpotovalo zgolj 13 igralcev in dva vratarja. Tudi to pa je bilo dovolj, da so domov prinesli vse tri točke, po sicer tesni a zasluženi zmagi.

 

 

HK PLAYBOY SLAVIJA : HK TRIGLAV 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) 

MLADINCI RAZOČARALI, ČLANI SUVERENI

Skorajda istočasno so se člani in mladinci pomerili z ekipama iz južne sosede, člani so doma gostili KHL Zagreb, mladinci pa so gostovali na Zagrebškem velesejmu proti selekciji mesta Zagreb, ki je hkrati izbrana vrsta Hrvaške U18.

 

DP: BRONASTI ORLI DRAGO PRODALI SVOJO KOŽO

Po minimalnem porazu pred tednom dni, je orle pot tokrat vodila v zmajevo gnezdo, dvorano Tivoli.

 

 

 

HK SŽ OLIMPIJA : HK TRIGLAV 5:4 (2:1, 0:1, 3:2)

 

MINIMALEN PORAZ NA PRVI TEKMI POLFINALA

Pravi praznik hokeja je bil v ponedeljek v Dvorani Zlato polje in njeni okolici, saj se je zbralo letos rekordno število ljudi, na prvi polfinalni tekmi državnega prvenstva. In če komu ni bilo žal, da je prišel na tekmo, potem kljub porazu domačih ni bilo žal pristašem Kranjčanov. Pred polnimi tribunami, je prvi plošček vrgel dvakratni udeleženec Olimpijskih iger in priljubljeni trener kranjskih hokejistov, Edo Hafner.

 

 

HK TRIGLAV : HK SŽ OLIMPIJA 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

IHL: ZMAGA ČLANOV V BEOGRADU

Po dveh zmagah mladincev v Kranju, so se tudi člani pomerili z ekipo Crvene zvezde, in bili tudi oni uspešni. V Hali Pionir so tesno, a zasluženo slavili in s tem potrdili vodilno mesto lige IHL.

 

SKHL CRVENA ZVEZDA : HK TRIGLAV 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)