Člani

DP: BREZ TEŽAV V POLFINALE

Po visoki zmagi proti Založanom na prvi tekmi četrtfinala, so Kranjčani tudi na svojem ledu potrdili, da so v tem trenutku močenjši tekmec od Playboy Slavije.

 

 

HK TRIGLAV : HK PLAYBOY SLAVIJA 6:1 (2:1, 3:0, 1:0)

IHL: VISOKA ZMAGA ZA POTRDITEV VODSTVA

V soboto zvečer, se je obetal pravi derbi za vrh lestvice IHL, med vodilnimi Kranjčani in drugouvrščenimi Celjani, ki bi z zmago po rednem delu skočili na sam vrh. 

 

HK TRIGLAV : HK ECE CELJE 12:4 (2:1, 3:2, 7:1)

DP: VISOKA ZMAGA V ZALOGU

V prvi tekmi četrtfinala, so Triglavani gladko odpravili Založane, povratna tekma bo že v ponedeljek, 15.1.2018 v dvorani Zlato polje v Kranju. 

 

 

 

HK PLAYBOY SLAVIJA : HK TRIGLAV 0:8 (0:1, 0:5, 0:2)

PRIČETEK KONČNICE DRŽAVNEGA PRVENSTVA

V četrtek, 11.1.2018 se s četrtfinalnimi tekmami pričenja končnica državnega prvenstva članov. Nasprotnik Kranjčanov bo zaloška Playboy Slavija.

IHL/DP: IGRA MAČKE Z MIŠJO

V nadaljevanju lige IHL za člane, sta se najprej pomerila vodilni Triglav in zadnjeuvrščeni Maribor. Za nameček, so gostje v Kranj prispeli še dodatno oslabljeni in zgolj z 12-imi igralci in dvema vratarjema.

 

 

HK TRIGLAV : HDK MARIBOR 17:2 (5:0, 6:1, 6:1)

DP: ZMAJI PREVISOKA OVIRA

Orli so tokrat v svoji dvorani, gostili zeleno-bele iz Tivolija. Ljubljančani so v Kranj prispeli praktično v polni postavi, enako kot na prvi tekmi v Tivoliju pa je manjkal vratar Robert Kristan.

 

 

HK TRIGLAV : HK SŽ OLIMPIJA 1:5 (0:1, 0:4, 1:0)

VABILO NA ČLANSKO HOKEJSKO TEKMO

ponedeljek,18.12.2016 ob 18.00 uri bo v Ledeni dvorani Zlato polje v Kranju odigrana tekma državnega prvenstva, na kateri se bosta pomerila HK Triglav Kranj in HK SŽ Olimpija.

IHL/DP: GLADKO PREKO MARIBORČANOV

Članska ekipa Triglava, je v vnaprej odigrani tekmi gladko odpravila Mariborčane, ki so v Kranj prispeli zgolj z desetimi igralci in dvema vratarjema. Skozi vso tekmo so bili domačini krepko boljši, tudi končno razmerej v strelih 57:15 pove vse o razmerju moči na ledu.

 

 

HK TRIGLAV : HDK MARIBOR 8:1 (4:0, 3:0, 1:1)

IHL/DP: POPOLN DVOJNI VIKEND

Člani so imeli ta vikend dvojni program, v soboto so v gorenjskem derbiju kot gostje v domači dvorani premagali Blejčane, v nedeljo pa še Novosadčane.

 

 

IHL: MEDVEDI PRESENETILI ORLE

Po velikem zmagoslavju v ponedeljek na Jesenicah, je v sobotnem večeru sledil trd padec v domači dvorani, ko so vodilne orle presenetili gostje iz Zagreba.

 

 

HK TRIGLAV : KHL MEDVEŠČAK 3:4 ( 1:2, 1:0, 1:2)