Člani

FELDKIRCH ODNESEL TOČKE IZ KRANJA

V drugem krogu lige INL sta se nocoj v Kranju pomerila domači Triglav in Feldkirch. V zanimivem obračunu je zmaga tokrat pripadla gostom. Uvod v srečanje je zaznamovalo slovo dolgoletnega igralca Triglava, Anžeta Pintarja.

HK TRIGLAV - VEU FELDKIRCH 3:4 (1:1, 0:1,2:2)

ORLI PRIČAKUJEJO FELDKIRCH

V drugem krogu tekmovanja lige INL kranjski orli po uvodni zmagi v slovenskem obračunu ponovno igrajo doma. V goste tokrat prihaja predarlški Feldkirch, moštvo nekdanjih evropskih prvakov in najmočnejše avstrijsko moštvo devetdesetih.

ORLOM UVODNA ZMAGA V LIGI INL

Hokejisti Triglava so v uvodnem srečanju nove INL lige v slovenskem obračunu premagali zaloško Slavijo. Ta se je po pričakovanju izkazala za trdega nasprotnika, a so domači v zadnji tretjini tekmo le odločili v svojo korist.

HK TRIGLAV - HK SLAVIJA 5:3 (1:1, 2:2, 2:0)

V OBRAMBI BO POMAGAL LUKA TOŠIČ

V novi sezoni bo obrambi Triglava pomagal tudi Luka Tošič, Blejec, ki je zadnjo sezono branil barve Jeseničanov, v sezoni 2006/07 pa je nekaj tekem že odigral v dresu kranjskih orlov. Z igralcem je sklenjen dogovor, ki mu  ob ustreznem angažmaju omogoča odhod v tujino.

JAN BERČIČ ZNOVA MED ORLI

Po težavah in izstopu Jeseničanov iz novoustanovljenega mednarodnega tekmovanja INL, se v Triglav vrača Jan Berčič. Mlad in prodoren hokejist, ki do potankosti poznat utrip kranjskega moštva, je pomembna okrepitev za zahtevno tekmovanje.

ŠE TEDEN DNI DO PRIČETKA LIGE INL

Udeleženci tekmovanja nove, avstrijsko-slovenske Mednarodne lige (INL) so znani. Po izstopu jeseniškega kluba se bo tekmovanja udeležilo šest klubov, od teh dva, Slavija in Triglav, prihajata iz Slovenije. Avstrijski udeleženci so po julijskih zapletih ostali isti – Feldkirch, Lustenau, Zeller Eisbaren in Bregenzerwald.

ANŽE TERLIKAR OKREPIL VRSTE TRIGLAVA

Moštvo Triglava popolnjuje moštvo za zahtevno sezono v mednarodni INL ligi. Modrim orlom se je pridružil nekdanji reprezentant, 32-letni krilni napadalec Anže Terlikar, ki bo s vojimi bogatimi izkušnjami vsekakor pomembna okrepitev.

MOŠTVO ZA INL SE SESTAVLJA

Do pričetka nove sezone, ki jo bodo člani letos prvič odigrali v avstrijsko-slovenski Mednarodni ligi (INL), je le še dobrih 14 dni. Člansko moštvo Triglava, ki je prava mešanica izkušenejših in mlajših hokejistov željnih dokazovanja.

ORLI ODIGRALI PRVO PRIPRAVLJALNO TEKMO

Po desetdnevnih treningih na ledu so hokejisti Triglava, ki se pripravljajo za nastop v novi INL ligi, nocoj odigrali prvo pripravljalno tekmo. 


HK TRIGLAV – HK OLIMPIJA 6:5 (1:1,2:3,3:1)

ČLANI SE PRIPRAVLJAJO NA NOVO SEZONO

Sezona 2012/13 se hitro bliža in hokejisti kranjskega Triglava nabirajo zadnje ure pripravljanih treningov. Medtem ko so se mlajše selekcije ta teden že podile po češkem ledu, so se mladinci in člani še potili okoli dvorane Zlato polje.