Člani

Kranjski Triglav bo v sezoni 2012/13 igral v slovensko-avstrijski Mednarodni ligi skupaj z nekdanjim evropskim prvakom Feldkirchom in slovenskim rekorderjem po številu naslovov prvaka, Acroni Jesenicami.

Po zavzetem delu avstrijske in slovenske hokejske zveze in iskanja rešitev okoli zagotavljanja ustreznih tekmovanj, se počasi le oblikuje obris novega skupnega avstrijsko-slovenskega tekmovanja.

Tako kot včeraj v Kranju, so se tudi danes zmage z identičnih 4:1 veselili Mariborčani, ki so tako zasedli 3., Triglav pa 4. mesto v prvenstvu članov sezone 2011/12.

HDK MARIBOR – HK TRIGLAV 4:1 (1:0,1:0,2:1) – 2:0 v zmagah

 

Tokrat ni šlo po željah in načrtih in uvodne zmage so se veselili gostje.  Moštvi igrata na dve zmagi, druga tekma pa bo že jutri v Mariboru.

HK TRIGLAV – HDK MARIBOR 1:4 (1:1,0:1,0:2) – 0:1 v zmagah

HK ACRONI JESENICE - HK TRIGLAV 6:0 (2:0, 2:0, 2:0)

HK TRIGLAV : HK ACRONI JESENICE 2:5 (0:2,1:1,1:2)

Danes ob 18.00 uri, se obeta pravi spektakel v dvorani Zlato polje v Kranju. Domačini bodo palice prekrižali z aktualnimi državnimi prvaki z Jesenic, ki so jih tako presenetljivo premagali pred dvema letoma.

pisalo se je 17.marec 2010, ko so hokejisti Triglava pripravili prvovrstno presenečenje in v skupinskem delu zaključka slovenskega državnega prvenstva premagali kasnejšega šampiona iz Jesenic. Ti so kljub znameniti zasedbi z Elikom, Grumet-Morrisom, Makrovom, Hebarjem idr. v Kranju po podaljšku klonili s 3:2.

5. KROG DP: TRIGLAVU ZMAGA IN 1. MESTO

#jesenicehirwikam

Orli so nocoj v Zalogu odigrali zadnje srečanje skupinskega dela državnega prvenstva, tekma pa je bila za nadaljevanje prvenstva v polfinalu končnice odločilnega pomena za obe moštvi. Zmaga Triglava po rednem delu tekme in s tem osvojitvijo prvega mesta v skupini, je orlom za tekmeca v polfinalu namenjala HK Acroni Jesenice…

1. Krog DP Člani

Triglavu uvodna zmaga

Danes se je pričelo tekmovanje za državno člansko prvenstvo 2011/12, v katerem se pet moštev po enokrožnem sistemu bori za prvi dve mesti, ki vodita v polfinale z Ebel ligašema. Hokejisti Triglava, ki so v mednarodni ligi Slohokej osvojili 3. mesto, so tokrat gostili Blejce in zabeležili prvo zmago.