ČLANICAM TOKRAT LE TOČKA

20.01.2013

Za članicami Triglava je tokrat rezultatsko neuspešen vikend. Na dveh domačih tekmah, gostile so ljubljansko Olimpijo in beljaške Gipsy Girls, so uspele osvojiti le točko.

Včeraj so se v srečanju domačega prvenstva pomerile z ljubljansko Olimpijo in presenetljivo izgubile s 0:4. Gostje so v prvi tretjini povedle z igralko manj na ledu, v drugi pa še trikrat poslale plošček v mrežo tokrat nerazpoloženih orlic. Očitno zna biti letošnje tekmovanje za državno prvenstvo zanimivo, saj imajo vsa tri moštva v po dveh odigranih srečanjih po eno zmago in poraz, Triglavanke pa so trenutno po gol razliki na 2. mestu. 

Danes so orlice v tekmi lige DEBL gostile še beljaške Gipsy Girls in izgubile po kazenskih strelih, potem ko so slabi dve minuti pred koncem tekme še vodile 3:1, a v finišu tekme prednost dveh zadetkov zapravile. Kljub porazu ostajajo na 3. mestu tekmovanja lige DEBL. Konec tedna jih čakati dve tekmi, najprej jih v soboto pot vodi v Maribor, v nedeljo pa se doma pomerijo še s hokejistkami zagrebškega Griča.

 

HK TRIGLAV - EHC GIPSY GIRLS BELJAK 3:4 PS  (0:0,_:_,_:_;0:0;0:1); strelke:

HK TRIGLAV - HK OLIMPIJA 0:4 (0:1,0:3,0:0)