Članice

ANŽE PINTAR NOVI TRENER ČLANIC

Po odstopu Cveta Hafnerja, dolgoletnega trenerja članic Triglava, ki tekmujejo tako v ligi DEBL kot DPS, njegovo delo prevzema Anže Pintar. 

ČLANICAM TOKRAT LE TOČKA

Za članicami Triglava je tokrat rezultatsko neuspešen vikend. Na dveh domačih tekmah, gostile so ljubljansko Olimpijo in beljaške Gipsy Girls, so tokrat uspele osvojiti le točko.
 

 

HK TRIGLAV - EHC GIPSY GIRLS BELJAK 3:4 PS 
HK TRIGLAV - HK OLIMPIJA 0:4 (0:1,0:3,0:0)

ORLICE PORAŽENE V KAPFENBERGU

Igralke Triglava so včeraj gostovale pri drugouvrščeni ekipi DEBL in izguibile 0:2. Kranjčanke bi si zaslužile točko, a so ob pristranski sodnici praktično celo srečanje odigrale z igralko manj.

EHV NEUBERG HIGHLANDERS - HK TRIGLAV 2:0 (0:0,1:0,1:0)

ORLICE BOLJŠE OD LISIČK

Na zelo izenačeni tekmi članic v državnem prvenstvu so orlice doma premagale mariborske lisičke.

HK TRIGLAV - HDD MARIBOR 4:0 (0:0,2:0,2:0)

ZMAGA - USPEH ALI RAZOČARANJE?

Z Dunajčankami je prišla v Kranj udarna trojka Wiene, najboljše strelke lige EWHL in jasno je bilo, da bo šlo tokrat na tesno.  To pa je dalo tudi večjo željo po dobrem rezultatu domačink.

HK TRIGLAV - EHV SABRES WIEN   7:6 PS (2:0,1:4,3:2;0:0;1:0)

ORLICAM PET TOČK V DVEH DNEH

Po včerajšnji domači zmagi nad Kitzbuhlom, ko so si orlice zmago priigrale v zadnjih minutah srečanja, so danes še četrtič zapored zmagale. Po streljanju kazenskih strelov dve točki odnesle iz Celovca.

 

DEC DRAGONS - HK TRIGLAV 4:5 PS (1:2,1:0,1:1)

HK TRIGLAV - EC KITZBUHEL DIE ADLER 5:2 (2:0,0:1,3:1)

ČLANICE ZMAGALE TUDI V KITZBUHLU

Tudi na drugem gostovanju v avstrijski razširjeni ligi DEBL so igralke kranjskega Triglava zmagale. Tokrat so bile z rezultatom 5:1 boljše od domačink iz Kitzbuhla.

EC KITZBUHEL DIE ADLER – HK TRIGLAV 1:5 (1:2,0:1,0:2)

ČLANICE LIGO DEBL PRIČELE Z ZMAGO

V razširjeni avstrijski ligi DEBL se igralke Triglava po dveh sušnih sezonah vračajo iz Beljaka z popolnim izkupičkom. Zmago so si zagotovile z dvema zadetkoma v zadnjih dveh minutah. Za uspeh so zaslužene prav vse igralke, saj takega kolektivnega duha v ekipi zadnjih let ni bilo.

RISINJ NE BO NA OI 2014 V SOČIJU

Ženski izbrani vrsti Slovenije se ni uspelo uvrstiti v nadaljni krog kvalifikacij za nastop na Olimpijskih igrah, ki bodo čez dve leti v ruskem Sočiju. Hedi Korbar najboljša vratarka.

RISINJE V BOJ ZA OLIMPIJSKE IGRE

Ženska hokejska reprezentanca, ki jo vodi Franci Ferjanič, je odpotovala na Poljsko, kjer bo ta konec tedna odigrala prvi krog prvi krog kvalifikacij za uvrstitev na olimpijske igre leta 2014 v ruskem Sočiju.