EBYSL: ŠE ČETRTIČ LETOS PREMAGALI BELJAČANE

20.01.2017

HK TRIGLAV : EC VSV 4:2 (1:0, 1:2, 2:0)

 

Mladinci do 20 let nadaljujejo niz zmag v boju za končnico. Četrtič letos so se pomerili s tekmecem iz svoje skupine in bili še četrtič uspešnejši. Tokrat je manjkal prvi vratar Kristjan Šenk, katerega je odlično zamenjal Uroš Plavc, še vedno pa manjka tudi poškodovani Krištof Potočnik. Za zadetke je tokrat poskrbel mlajši del moštva, seveda v sodelovanju s celotno ekipo.

Razen kratkega "mrka" v drugi trejini, ko so Triglavani prejeli dva zadetka v dobri minuti, so bili skozi preostanek srečanja aktivnejši, več so streljali (končno razmerje v strelih je bilo 50:35), dokončno pa so odpor gostov zlomili šele v drugi polovici tretje tretjine, ko je najprej Anže Prostor presekal podajo beljaških orlov in matiral še slovenskega vratarja v njihovih vratih Urbana Avsenika, tri minute kasneje pa je isti igralec prejel podajo Jaše Jenka, jo podaljšal do Maja Tavčarja, ki mu ni bilo težko z novim zadetkom potrditi zmage.

Do konca rednega dela morajo odigrati še deset tekem, že v nedeljo zgodaj zjutraj, odhajajo na gostovanje v Budimpešto, k ekipi Vasas Continental.

 

STATISTIKA TEKME: