Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U18: DVAKRAT UGNALI BEOGRAJČANE

21.01.2018

Oslabljeni Kranjčani, pri katerih v obeh tekmah zaradi bolezni ni nastopil Maj Tavčar, v drugi tekmi pa sta ob njem zaradi nastopa za člansko ekipo, manjkala še Jaša Jenko in Nace Vilfan, so z odliko opravili obe nalogi in presenetili goste iz Beograda. Manjkajoče igralce so odlično zamenjali mlajši igralci iz ekipe kadetov, ki so s svojo borbenostjo in željo dokazali, da znajo in zmorejo.

Če je petkova tekma minila v izenačenem boju, kjer so na koncu z vztajnostjo vseeno slavili domačini, je v sobotni tekmi po prvi tretjini kazalo, da bo naloga brez treh manjkajočih fantov "misija nemogoče". Streli po tem delu igre so bili namreč kar 15:2 v korist Beograjčanov, ki so bili na tej tekmi uradno "domačini", čeprav na kranjskem ledu.

A očitno so besede trenerja Mitje Kerna med odmorom zalegle, saj je iz garderobe prišla povsem druga ekipa, željna igre in napadalnega hokeja. V tem drugem delu, so vajeti igre popolnoma prevzeli Kranjčani, na drugi strani, pa je Beograjčane v obup spravljal vratar Maj Pelko.  Manjkala je samo še "pika na i" to so zadetki, s katerimi pa so bili nagrajeni v tretji tretjini, ko so prerešetali mrežo sicer prvega vratarja Crvene zvezde, ki je po drugi tretjini vstopil v igro, saj je Beograjski trener uvidel, da je pritisk orlov vse hujši. 

S to zmago so se Triglavani (s tekmo manj) na tri točke zaostanka približali vodilnim Jeseničanom.

 

Petek, 19.1.2018

HK TRIGLAV : SKHL CRVENA ZVEZDA 3:2 (1:0, 0:2, 2:0)

 

Sobota, 20.1.2018

SKHL CRVENA ZVEZDA : HK TRIGLAV 2:4 (1:0, 0:0, 1:4)