Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U18: VISOKA ZMAGA ZA UVOD V ČETRTFINALE

05.03.2018

Zadnji od vseh kranjskih selekcij, so tudi mladinci pričeli svoje četrtfinalni dvoboj. Redni del jim je za nasprotnika "dodelil" ekipo Team Zagreb, ki je nekakšna delna selekcija Hrvaške reprezentance U18, katero čaka zadnji teden v marcu svetovno prvenstvo Divizije II, skupine B v domačem Zagrebu.

Gostje pa v Kranj zagotovo niso prišli v polni postavi, na spisku so imeli namreč samo 12 igralcev in 2 vratarja. Triglavani se na to niso dosti ozirali, od prvega bulija dalje so igrali napadalno, z veliko drsanja in podaj, kar je botrovalo zgodnjemu zadetku že v 2. minuti srečanja, kjub stalnemu obleganju gostujočih vrat, pa so do konca zadeli samo še enkrat.

Podobna slika se je nadaljevala v drugi tretjini, domači so z dvema zadetkoma povišali prednost na plus 4, redke a nevarne poskuse gostov iz protinapadov, pa je uspešno zaustavljal domači vratar Maj Pelko

V zadnjem delu igre, so domačini do vrha napolnili mrežo gostov, druga tekma pa bo na sporedu že v torek, 6.3. 2018 ob 18.30 uri na Zagrebškem Velesejmu. Moštvi igrata na dve zmagi.

 

HK TRIGLAV : TEAM ZAGREB 10:0 (2:0, 2:0, 6:0) - klik

 

V preostalih četrtfinalnih parih, so Jeseničani v naprej odigranih tekmah, z dvema zmagama že izločili Mariborčane, Slavija junior je doma s 5:1 premagala HKMK Bled, Olimpija pa je doma klonila proti Crveni Zvezdi s 4:7. Povratne tekme so na sporedu v torek, 6.3. 2018, morebitne tretje pa v četrtek, 8.3.2018. Zmagovalec para Triglav - Team zagreb, bo v polfinalu dobil nasprotnika iz para Olimpija - Crvena Zvezda.