Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U18: ZMAGA ZALOŽANOV V KRANJU

01.12.2017

Mladinci so v svoji 15. tekmi lige IHL zabeležili četrti poraz, tretjega po rednem delu. Če so se pred dobrim mesecem dni v Zalogu, še "izvlekli" po slabi prvi tretjini in na koncu slavili v podaljšku, so tokrat prepozno "začeli igrati" in gostje so zasluženo odnesli vse tri točke iz Kranja. Usodna je bila druga tretjina katero so izgubili z 0:3, predvsem po katastrofalnih napakah v obrambnih nalogah.

Prvi del so ob razmerju strelov 11:9, orli dobili z 2:1. 

V drugem delu, so ob razmerju strelov 15:12 dobili kar tri zadetke, na drugi strani pa niso uspeli premagati zanesljive Pie Dukarič in gostje so na zadnji odmor odšli z lepo prednostjo dveh zadetkov.

V zadnjem delu so sicer Kranjčani krenili na vse ali nič a so vsakič, ko so se uspeli rezultatsko približati gostom, kmalu še sami prejeli zadetek, na koncu tudi v prazno mrežo za zasluženo zmago Založanov. Razmerje strelov v tem delu je bilo kar 15:6 v domačo korist, a kljub skupnih 41:27 je na koncu odločila večja želja gostov.

Pred mladinci je zdaj nekaj več odmora, nedeljska tekma je zaradi članske prestavljena na čas po novem letu, od ponedeljka dalje, pa nekaj naših fantov čakajo še priprave in nastop na Svetovnem prvenstvu do 20 let, ki bo potekalo od 9. - 15. 12. 2017 na Bledu.

 

HK TRIGLAV : HK SLAVIJA JR 4:6 (2:1, 0:3, 2:2)

 

ZAPISNIK TEKME: