Mladinci

EBJL: ORLI S 5. ZAPOREDNO ZMAGO

V 5. krogu lige EBJL so Triglavcani danes gostovali v priljubljanskem Zalogu in zmagali še petič zapored. 

HK SLAVIJA JR. - HK TRIGLAV 0:7 (0:2,0:4,0:1)

EBJL: MLADINCI V MARIBORU DO 4. ZMAGE

Mladinci Triglava nadaljujejo z odličnimi predstavami. Danes so se v Mariboru pomerili s tamkajšnjim moštvom in si priborili že četrto zaporedno zmago.

HDK MARIBOR - HK TRIGLAV 3:6 (0:3,2:0,1:3)

EBJL: ZMAGALI ŠE TRETJIČ ZAPORED

V mladinski mednarodni EBJL so orli na tretjem srečanju še tretjič zapored zmagali. Vsi triji dosedanji tekmeci so bili lani v kadetskem DP uvrščeni pred Triglavom.

HK MK BLED - HK TRIGLAV 2:3 (1:1,0:1,1:1)

EBJL: ORLI DO DRUGE ZAPOREDNE ZMAGE

Hokejisti Triglava so v drugem nastopu lige EBJL še drugič okusili slast zmage. Po Jesenicah v nedeljo, je tokrat v Kranju padla še ljubljanska Olimpija, rezultat pa +5 za orle.

 

HK Triglav - HK Olimpija 7:2 (2:0,1:1,4:1)

EBJL: ZMAGA ZA UVOD

V 1. krogu mednarodne mladinske lige EBJL, so hokejisti Triglava po podaljšku premagali Jeseničane in tako pokazali, da so se dobro pripravili na sezono.
 

 

HK Triglav - HD mladi Jesenice 3:2 OT (0:1,1:1,1:0; 1:0)

TEKMOVALNO SEZONO ODPIRAJO MLADINCI

Ta konec tedna se pričenjajo tekmovanja v katerih nastopajo tudi kranjska moštva. Sezono bodo v nedeljo odprli mladinci, prvenstvo kadetov preloženo za teden dni.

EBJL: ZA UVOD TEKMA Z JESENIČANI

Orli tekmovanje v mednarodni EBJL ligi, ki bo štela tudi za DPS, pričenjo z dvobojem z Jeseničani. Trener Mitja Kern meni, da je liga prava priložnost za dokazovanje.

MLADINCI V MEDNARODNI EBJL LIGI

Tako kot člani, bodo v mednarodni ligi letos tekmovali tudi mladinci U18. Vsa slovenska moštva so se namreč vključila v novustanovljeno Erste bank Juniors Ligo (U18), kjer bo tekmovalo kar 18 moštev iz Avstrije, Češke, Madžarske, Hrvaške in Slovenije.

PREGLED SEZONE

Sezona 2012/13 je za nami in za pregled te smo zbrali nekaj statističnih podatkov in oceno trenerja Gorazda Drinovca.

U20: V ČETRTFINALU PREKO JESENIC NI ŠLO

Mladincem Triglava ni uspelo še drugič premagati Jeseničanov in se tako uvrstiti v boj za medalje, si pa za prikazane predstave zaslužijo pohvale. Večjidel moštva zdaj čaka kadetska končnica.
 

HD MLADI JESENICE - HK TRIGLAV 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) - 2:1 v zmagah