Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Mladinci

U20: V ČETRTFINALU ZDAJ 1:1

Hokejistom Triglava doma ni uspelo vnovič presenetiti favoriziranih gostov z Jesenic, ki so tekmo dobili in izid izenačili na 1.

HK TRIGLAV - HD MLADI JESENICE 1:3 (0:2,0:0,1:1) - 1:1 v zmagah

U20: MLADINCEM UVODNA ZMAGA ČETRTFINALA Z JESENIČANI

V prvi tekmi četrtfinala DPS so mladinci Triglava z zmago na Jesenicah povedli. Vratar Us je zbral kar 59 obramb.

HD MLADI JESENICE - HK TRIGLAV 1:2 (1:1,0:1,0:0) - 0:1

U20: V ČETRTFINALU GORENJSKI OBRAČUN

Mladinci Triglava se bodo v četrtfinalu letošnjega državnega prvenstva na dve zmagi pomerili z Jeseničani. V rednem delu sta obe moštvi po dvakrat zmagali, dvakrat so zmagovalca odločili šele kazenski streli. 

PREGLED TEDNA

Mladinci Triglava redni del zaključili na 5. mestu in se bodo v četrtfinalu pomerili z Jeseničani. Te so premagali mlajši dečki in osvojili prvo mesto po uvodnem delu, v drugem pa se borijo v skupini za medalje.

U20: S TOČKO IZ PODMEŽAKLE

V zaostalem gorenjskem mladinskem derbiju so Triglavani sinoči prvič stopili na led pokritega igrišča pod Mežaklo. V napeti in borbeni  predstavi, katero so odločili šele kazenski streli, so orli osvojili točko.
 

HD mladi JESENICE - HK TRIGLAV 3:2 PS (1:1,1:1,0:0; 0:0, 1:0)

PREGLED TEDNA

Minuli teden so na led ponovno stopile vse mlajše selekcije Triglava. V tekmovanjih za slovensko državno prvenstvo so se orli trikrat veselili zmag, enkrat pa led zapustili poraženi.

MLADINCI VZELI MERO OLIMPIJI

Mladinci Triglava so v reprizi lanskega finala vzeli mero bolje uvrščeni ljubljanski Olimpiji, pri tem pa je vratar Us mrežo ohranil nedotaknjeno

HK TRIGLAV - HK OLIMPIJA 4:0 (1:0,2:0,1:0)

PREGLED TEDNA

Po reprezentančnem premoru so ta konec tedna na (domači) led stopile le štiri selekcije in priigrale eno zmago. Do konca leta 2012 jih v povprečju čaka še po en obračun.

 

U20: MLADINCEM TA TEDEN DVE ZMAGI

Mladinci vedo kako poskrbeti za triler končnice tekem. Če so prejšnji teden tako dve izgubili, so v tem obe dobili.

HK TRIGLAV - HK MK BLED 3:2 OT (0:1,2:0,0:1;1:0)

HK TRIGLAV - HD mladi JESENICE 5:4 PS (1:3,0:0,3:1;0:0,1:0)

PREGLED TEDNA: USPEŠNO IZVEDEN TURNIR NAJMLAJŠIH

Minuli teden je minil v pripravah in uspešni izvedbi turnirja najmlajših hokejistov v Kranju. V kategorijah tekmovalnega značaja pa bo šel, kot eden manj uspešnih, hitro v pozabo. Orli so na pet odigranih tekmah tokrat zabeležili le eno zmago.