Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Mladinci

PREGLED TEDNA

Za kranjskimi hokejisti je 10. teden sezone 2012/13, v katerem so na 7 srečanjih zbrali 4 zmage in tri poraze, brez tekem so tokrat bile članice in mladinci.

PREGLED TEDNA

Za nami je konec tedna v katerem je na led stopil le del selekcij kluba, saj so ml. dečki in članice imeli premor, ki zdaj, ob reprezentančnih nastopih, čaka tudi ostale selekcije. Izpostavljamo zmago kadetov nad vodilnimi Jeseničani.

PREGLED TEDNA

Ta konec tedna so različne selekcije Triglava odigrale 11 tekem in na teh zabeležile 6 zmag in 5 porazov. O rezultatih večine smo že poročali, ostali so še mladinci in malčki. Prvi so bili na Bledu uspešni, drugi na turnirju v Zalogu manj.

PREGLED TEDNA

Ta vikend je postregel z izredno napetimi končnicami tekem Triglava, v katerih so naši hokejisti večjidel potegnili krajši rezultatski konec, a štejejo tudi pridobljene izkušnje, ki bodo naslednje tekme lahko preobrnile v zmagovalne.

PREGLED TEDNA

Za hokejisti mlajših selekcij je rezultatsko večjidel uspešen vikend. Nove zmage so si priigrali mladinci, ki so bili boljši od Jesenic, mlajši dečki so zmleli Mariborčane, tokrat izpostavljamo četrtkovo zmago kadetov v ljubljanskem Tivoliju.

PREGLED TEDNA

Za mlajšimi selekcijami Triglava je 100% uspešen vikend. Prav vse štiri selekcije so zmagale, tokrat pa gre izpostaviti dečke, ki so v Celju po zaostanku 1:5 pripravili preobrat in zmagali 6:5.

PREGLED TEDNA

V minulem tednu so tekme odigrale vse mlajše selekcije Triglava. Mladinci in mlajši dečki so svoji tekmi dobili, dečki ne, kadeti so na treh obračunih zbrali štiri točke. 

PREGLED TEDNA

Minuli konec tedna se je pričela težko pričakovana nova hokejska sezona, v kateri naš klub tekmuje v domačih in mednarodnih ligah. Člani so sodelovanje v avstrijsko-slovenskem tekmovanju pričeli z zmago, drugi izidi so, čeprav so dali vsi vse od sebe, lahko za koga tudi nekoliko presenetljivi. A do konca sezone je še daleč in priložnosti veliko.

ZUPAN BO IGRAL V EBYSL LIGI

Žan Zupan, obetavni 19-letni napadalec mladinske ekipe HK Triglav, ki se je lani izkazal tudi že v članskem moštvu orlov, bo zaigral v ligi EBYSL.

MLADINCEM SREBRO DRŽAVNEGA PRVENSTVA

Mladincem v finalni seriji ni uspelo izenačiti izida in odločitev o prvaku tako prenesti na še eno tekmo. Kljub temu si za prikazane nastope skozi celotno sezono, katere rezultat je srebro v državnem prvenstvu, zaslužijo vse čestitke.

HK TRIGLAV – HK OLIMPIJA 2:5 (1:1,1:2,0:2) – 1:3 v zmagah