Mladinci

EBYSL: Z OBRESTMI VRNILI ZA PORAZ NA VELESEJMU

Po prigarani zmagi v Beljaku, so mladinci v ligi EBYSL doma gostili goste iz Zagreba, ki so jim na svojem ledu pred mesecem dni prizadejali minimalen poraz. Orli so v tekmo vstopili odločeni, da bodo točke tokrat ostale doma, na koncu pa so za povrhu zasluženo visoko slavili.

EBYSL: ODLIČNO TUDI V BELJAKU

Na krlih vratarja Kristjana Šenka do novega polnega izkupička. 

EBYSL: TEŽKO DO NOVIH TOČK

V sobotnem večeru, so se orli pomerili že z zadnjo madžarsko ekipo iz lige EBYSL. Pogled na lestvico in zadnja zmaga Madžarov proti Dunajčanom, je dala slutiti še eno zahtevno nalogo za Triglavane.

EBYSL: PORAZ V GORENJSKEM DERBIJU

Verjetno najnapornejši teden v sezoni, so mladinci v ligi EBYSL končali z "nogometnim" porazom 0:1, v gorenjskem derbiju z Jesenicami. Za starejši del ekipe je bila to že četrta tekma v štirih dneh, za mlajši pa tretja ob tem, da so prepotovali še okoli tisoč kilometrov.

EBYSL: Z DVEMA ZMAGAMA IZ BUDIMPEŠTE

Mladinci v ligi EBYSL, se iz Budimpešte vračajo z dvema zmagama. Prvi dan so premagali ekipo iz njihove skupine Vasas, dan kasneje pa še Hokiklub Budapest.

U18: MLADINCI DO SEDAJ S POLOVIČNIM IZKUPIČKOM

Mladinci z zmago na Bledu trenutno s polovičnim izkupičkom.

EBYSL: USPEŠNO NADALJEVANJE MLADINCEV

Mladinci do 20 let nadaljujejo uspešne nastope v mednarodni ligi EBYSL. Združeno ekipo dveh Madžarskih klubov, so zanesljivo premagali in jih poslali na dolgo pot domov, s petimi zadetki v njihovi mreži.

EBYSL: Z VZTRAJNOSTJO DO ZMAGE

Mladinci v ligi EBYSL, so se v Innsbrucku vrnili na zmagovalna pota. 

U18: MLADINCI PRVENSTVO ZAČELI Z ZMAGO

Kot zadnji izmed vseh selekcij, so tudi mladinci do 18 let pričeli s svojim tekmovanjem. Po prestavljeni tekmi s Crveno Zvezdo, so se v prav tako prestavljeni tekmi pomerili z Olimpijo.

EBYSL: TRETJA ZAPOREDNA NIČLA

Po treh zaporednih zmagah, so orli zdaj doživeli že tretji zaporedni poraz. Tokrat so bili zanj usodni lanski finalisti lige iz Zagreba.