Mladinci

EBYSL: PORAZ V GORENJSKEM DERBIJU

Prvi letošnji gorenjski derbi v ligi EBYSL, je zasluženo pripadel domačinom. Igra orlov je bila premlačna in premalo pogumna za kaj več, kot minimalen poraz.

EBYSL: ORLI IZ ZNOJMA BOLJŠI OD KRANJSKIH

V četrti tekmi mednarodne lige EBYSL so Kranjčani doživeli prvi poraz. Boljši od domačih orlov so bili orli iz češkega Znojma, ki so dan prej odpravili tudi Beljaške orle in tako domov odnesli 6 točk, ter tako še vedno odstajajo 100-odstotni z petimi zmagami.

EBYSL: ZMAGA V IZDIHLJAJIH TEKME

Mladinci v mednarodni ligi do 20 let, so tudi v tretji tekmi doživeli sladkost zmage. Tokrat so v Kranju gostovali vodilni hokejisti skupine C, vrstniki iz Beljaka, ki so ob koncu tekme morali prepustiti vodstvo na lestvici Kranjčanom.

EBYSL: TUDI IZ GOSTOVANJA Z ZMAGO

Mladinci Triglava, se tudi iz napornega gostovanja na Madžarskem, vračajo z zmago.

EBYSL: ODLIČEN UVOD V SEZONO

Mladinci so odlično pričeli novo sezono, goste iz avstrijske Štajerske so popolnoma nadigrali in dosegli zasluženo visoko zmago. Visok ritem so držali skozi vso tekmo, v vsaki tretjini so namreč sprožili po dvajset strelov na gostujoča vrata.

PRIČETEK TEKMOVALNE SEZONE V EBYSL

V nedeljo, 4.9. 2016 ob 16.30 uri se prične nova tekmovalna sezona, prvi pa jo pričnejo mladinci do 20 let, ki bodo letos prvič nastopili v mednarodni ligi petih držav (Avstrije, Češke, Hrvaške, Madžarske in Slovenije), ligi EBYSL.

ORLI V LIGI EBYSL

Mladinsko moštvo Triglava bo v letošnji sezoni nastopalo v zahtevnejši U20 EBYSL mednarodni ligi. Za uvod, v začetku septembra, Orli gostijo Gradec.

U18: DVAKRAT UGNALI SRBIJO

Selekcija Triglav Olimpija, ki je to sezono nastopala v mednarodni ligi EBJL, se je ta konec tedna v Ljubljani in Kranju dvakrat pomerila z vrstniki reprezetance Srbije in bila obakrat uspešnejša.

TRIGLAV OLIMPIJA - SRBIJA U18 6:3 (...)
TRIGLAV OLIMPIJA - SRBIJA U18 5:3 (1:1, 1:0, 3:2)

EBJL: OSVOJILI 3. MESTO V SKUPINI

Selekcija Triglav Olimpija je v zadnji tekmi premagala Budimpešto, v svoji skupini pa zasedla 3. mesto. Za uvrstitvijo v končnico je zaostala za eno mesto, točke za to pa nekajkrat prav po nepotrebnem izgubila.

TRIGLAV OLIMPIJA - HK BUDAPEST 5:4 PS (1:1, 0:2, 3:1, 0:0, 1:0)

EBJL: V ZALOGU BREZ TOČK

Združena selekcija Triglav Olimpija je v Zalogu, v predzadnji tekmi rednega dela letošnje sezone EBJL, po slabi prvi tretjini, ostala brez točk.


HK SLAVIJA JR - TRIGLAV OLIMPIJA 5:3 (3:0, 1:1, 1:2)