Novice

U13: Dve zmagi v preteklem tednu

Igralci selekcije U-13 so v preteklem tednu odigrali dve tekmi in dosegli dve zmagi v prvenstvu IHL

U17: Poraz proti KAC-u po zelo dobri igri

Kljub temu, da so mladi Orli izgubili tekmo 11. kroga proti ekipi celovškega KAC-a, ki na lestvici IHL lige zaseda tretje mesto z osmimi zmagami in tremi porazi je potrebno mlade orle pohvaliti za eno boljših predstav v letošnji sezoni.

U17: Poraz proti Jesenicam

Tekma selekcije U-17 proti Jesenicam je imela podoben potek kot tekma selekcije U-15 proti Bledu. Mladi Jeseničani so tako kot Blejci dan prej, vse rešili že v prvi tretjini, ki so jo dobili s 5-0.

U15: Blejci so bili tokrat premočan nasprotnik

Igralci selekcije U-15 so v tekmi 7. kroga tokrat gostili vrstnike z Bleda in izgubili z 10-4. Igralci Bleda so tokrat vse delo opravili že v prvi tretjini, ki so jo dobili kar s 6-1

U13: Epski preobrat ljubljanske Olimpije

Mladi orli so v 7. krogu IHL lige gostovali v Tivoliju pri vrstnikih iz ljubljanske Olimpije in izgubili s 7-6, potem ko se še petnajst minut pred koncem vodili s 6-2. A pojdimo lepo po vrsti...

U15: Po razburljivi tekmi zmaga v Zalogu

Selekcija U-15 v katero se je po poškodbi vrnil pomembni člen Tim Veternik, je v tekmi 6. kroga v izjemno razburljivi tekmi po podaljšku premagala ekipo zaloške Slavije z izzidom 4-3.

U13: Poraz na derbiju v dvorani Podmežaklo

Selekcija U-13 se je tokrat v derbiju 6. kroga IHL lige v  dvorani Podmežakla pomerila z ekipo domačih Jesenic in izgubila z rezultatom 7-3.

 

 

HOKEJSKO PARTNERSTVO ZA NAPREDEK

Kot verjetno že veste Hokejska Zveza Slovenije vodi mednarodni projekt Hokejsko partnerstvo za napredek (angl. Hockey Partnership for Progress, kratica HPP), ki je skupno prizadevanje petih hokejskih zvez na področju Zahodnega Balkana za izboljšanje upravljanja v športu s ciljem, da obravnava ključne vidike razvoja športnega ekosistema. 

K sodelovanju vabimo športne managerje, športnike, sodnike, funkcionarje, starše športnikov in ostale športne navdušence, ki ste povezani s športom in želite dostop do brezplačnih izobraževalnih vsebin.

U17: Druga zmaga v sezoni

Igralci selekcije U-17 so pred sezono doživeli kar nekaj sprememb. Mesto glavnega trenerja je prevzel Gorazd Drinovec, najboljši strelec lanske sezone Nejc Burgar pa bo kariero nadaljeval na Švedskem.

U15: Poraz v dvorani Podmežakla

Igralci selekcije U-15 so sezono 2018/2019 v IHL ligi pričeli s polovičnim uspehom. Najprej so bili na prvih dveh tekmah prepričljivo boljši od ekip HDD Bled in HK Celje, v zadnjih dveh krogih pa so morali priznati premoč vrstnikom iz HK Olimpije ter nazadnje včeraj v dvorani Podmežakla proti domači ekipi Jesenic.