Novice

U13: Zmaga v Zalogu lepa popotnica pred začetkom končnice

Selekcija U-13 je z odliko opravila zadnjo nalogo pred začetkom končnice v letošnji izvedbi IHL lige. S 5-2 so namreč premagali zaloško Slavijo ter na ta način dosegli 4. mesto po rednem delu. To pomeni, da bodo v četrtfinalu IHL lige, ki se prične jutri, imeli prednost domačega ledu proti ekipi HKMK Bled.

U13: Zaključek rednega dela IHL

V zadnjem času je selekciji U13 zaradi različnih razlogov nekaj tekem sicer odpadlo, kljub temu pa so mladi Orli nanizali nekaj zmag proti ekipam iz spodnjega dela lestvice. Brez večjih težav so tako padle ekipe Celja z rezultatom 8-2, HDD Bled z rezultatom 11-2 in nazadnje ekipa HDK Maribor z rezultatom 12-1.

Polfinale DP Slovenije - HK Triglav Kranj : HK SŽ Olimpija

Včeraj se je začelo polfinale Državnega prvenstva Slovenije za člane. Naši orli so kljub dobri predstavi izgubili v Ljublani proti ekipi HK SŽ Olimpija z rezultatom 3:1. Jutri ob 19:15h je v Ledeni dvorani Zlato Polje druga tekma. Fantje ...

U13: Zmaga proti ljubljanski Olimpiji

Potem, ko je selekcija mlajših dečkov v 17. krogu IHL lige doma izgubila proti vodilni ekipi Jesenic, so tokrat uspeli premagati ekipo iz vrha lestvice IHL lige, ljubljansko Olimpijo.

U8 in U10: Turnir v Celju

Prvi turnir v letu 2020 pod okriljem Hokejske zveze Slovenije, ki je potekal v Celju, je postregel z zanimivim dogajanjem na ledeni ploskvi.

U17: Poraz proti vodilnemu na lestvici

Mladi orli so v 22. krogu IHL lige tokrat gostovali v Zalogu pri vodilni ekipi zaloške Slavije. Oslabljeni orli (manjkali so Martin Jazbec, Jakob Lah, Bine Hafner) so bili že pred začetkom tekme pred izjemno težko nalogo, saj je ekipa zaloške Slavije v letošnji sezoni v zelo dobri formi.

U15: Poraz proti zaloški Slaviji na domačem ledu

Igralci selekcije U-15 so tokrat prekrižali palice z ekipo zaloške Slavije, ki na lestvici IHL lige zasedajo osmo mesto takoj za mladimi orli. Igralci Triglava so vrstnike iz Zaloga letos že premagali v gosteh, tako da so gledalci in navijači mladih orlov lahko pričakovali napeto in zanimivo tekmo.

U17: Poraz z nogometnim rezultatom v Dvorani Podmežaklo

Igralci selekcije U-17 so se tokrat v tekmi 21. kroga IHL lige odpravili na Jesenice, kjer so odigrali tekmo z domačimi HD Hidria Jesenice. Domači, ki na lestvici lige zasedajo četrto mesto s 13 zmagami in 5 porazi, so pred tekmo veljali za favorite kar so na koncu, s sicer tesno zmago z 2-0, tudi potrdili.

PRESTOPNI ROK PRED DRUGIM DELOM SEZONE 2019/20

Prestopni rok pred 2. delom sezone 2019/20 bo potekal v času od 06. do 10. januarja 2020

U13: Poraz po kazenskih strelih na Bledu

Najmlajši Orli so tokrat razočarali svoje navijače, saj so na Bledu v tekmi 14. kroga IHL lige izgubili proti vrstnikom iz HKMK  Bled po kazenskih strelih s 5-4.