Novice

U13: Visoka zmaga proti ekipi VSV

Igralce selekcije U-13 je pot tokrat vodila skozi predor Karavanke na Koroško, kjer so v majhnem mestecu Radenthein, približno 25 km iz Beljaka, odigrali tekmo  12. kroga IHL lige proti vrstnikom iz beljaškega VSV-ja.

U-17: Poraz proti Zaloški Slaviji

Igralci selekcije U-17 so v tekmi 15. kroga IHL lige tokrat gostili vodilno ekipo zaloške Slavije in na koncu izgubili z izidom 5-2.

U15: Oslabljeni Triglavani izgubili na Velesajmu

Selekcija U-15, pri kateri so tokrat manjkali kar štirje standardni igralci, in sicer brata Matej in Luka Kuhar, Val Marn ter Žan Eržen, so tokrat gostovali v Zagrebu pri ekipi Team Zagreb in izgubili z izidom 7-2.

U13: Proti ekipi Team Zagreb dosegli novo zmago

Selekcija U-13 nadaljuje z uspešnimi igrami v IHL prvenstvu. Tokrat so v 11. krogu prvenstva premagali ekipo Team Zagreb z rezultatom 5-1 ter tako dosegli šesto zmago v dosedanjem poteku prvenstva.

U13: Dve zmagi v preteklem tednu

Igralci selekcije U-13 so v preteklem tednu odigrali dve tekmi in dosegli dve zmagi v prvenstvu IHL

U17: Poraz proti KAC-u po zelo dobri igri

Kljub temu, da so mladi Orli izgubili tekmo 11. kroga proti ekipi celovškega KAC-a, ki na lestvici IHL lige zaseda tretje mesto z osmimi zmagami in tremi porazi je potrebno mlade orle pohvaliti za eno boljših predstav v letošnji sezoni.

U17: Poraz proti Jesenicam

Tekma selekcije U-17 proti Jesenicam je imela podoben potek kot tekma selekcije U-15 proti Bledu. Mladi Jeseničani so tako kot Blejci dan prej, vse rešili že v prvi tretjini, ki so jo dobili s 5-0.

U15: Blejci so bili tokrat premočan nasprotnik

Igralci selekcije U-15 so v tekmi 7. kroga tokrat gostili vrstnike z Bleda in izgubili z 10-4. Igralci Bleda so tokrat vse delo opravili že v prvi tretjini, ki so jo dobili kar s 6-1

U13: Epski preobrat ljubljanske Olimpije

Mladi orli so v 7. krogu IHL lige gostovali v Tivoliju pri vrstnikih iz ljubljanske Olimpije in izgubili s 7-6, potem ko se še petnajst minut pred koncem vodili s 6-2. A pojdimo lepo po vrsti...

U15: Po razburljivi tekmi zmaga v Zalogu

Selekcija U-15 v katero se je po poškodbi vrnil pomembni člen Tim Veternik, je v tekmi 6. kroga v izjemno razburljivi tekmi po podaljšku premagala ekipo zaloške Slavije z izzidom 4-3.