Novice

U13: Poraz na derbiju v dvorani Podmežaklo

Selekcija U-13 se je tokrat v derbiju 6. kroga IHL lige v  dvorani Podmežakla pomerila z ekipo domačih Jesenic in izgubila z rezultatom 7-3.

 

 

HOKEJSKO PARTNERSTVO ZA NAPREDEK

Kot verjetno že veste Hokejska Zveza Slovenije vodi mednarodni projekt Hokejsko partnerstvo za napredek (angl. Hockey Partnership for Progress, kratica HPP), ki je skupno prizadevanje petih hokejskih zvez na področju Zahodnega Balkana za izboljšanje upravljanja v športu s ciljem, da obravnava ključne vidike razvoja športnega ekosistema. 

K sodelovanju vabimo športne managerje, športnike, sodnike, funkcionarje, starše športnikov in ostale športne navdušence, ki ste povezani s športom in želite dostop do brezplačnih izobraževalnih vsebin.

U17: Druga zmaga v sezoni

Igralci selekcije U-17 so pred sezono doživeli kar nekaj sprememb. Mesto glavnega trenerja je prevzel Gorazd Drinovec, najboljši strelec lanske sezone Nejc Burgar pa bo kariero nadaljeval na Švedskem.

U15: Poraz v dvorani Podmežakla

Igralci selekcije U-15 so sezono 2018/2019 v IHL ligi pričeli s polovičnim uspehom. Najprej so bili na prvih dveh tekmah prepričljivo boljši od ekip HDD Bled in HK Celje, v zadnjih dveh krogih pa so morali priznati premoč vrstnikom iz HK Olimpije ter nazadnje včeraj v dvorani Podmežakla proti domači ekipi Jesenic.

 

U13: Visoka zmaga v Mariboru

Igralci selekcije U-13, ki jih tudi v letošnji sezoni vodi trener Domen Jemec, so sezono v IHL ligi pričeli tako, kot so lansko končali. Z dobrimi igrami ter tremi zmagami iz štirih tekem.

TEK ZA KRANJ

Tudi letos bo Zavod za šport Kranj sofinanciral prijavo članov kranjskih klubov in društev na 3. Tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslerja.

Več na: Tek za Kranj

Rok za prijavo je 3.10.2019.

RAZPIS - MLADI UPI

Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu že sedmič v objavo razpisa za mlade športnike, para športnike, umetnike in znanstvenike.

Razpis je odprt do 15. oktobra 2019.

SLIKANJE SELEKCIJ ZA SEZONO 2019_20

Slikanje posameznih selekcij bo potekala v petek, 27.9.2019 od 17.15 ure dalje.

ZA UVOD V DP V KRANJ PRIHAJA EKIPA HDD SIJ ACRONI JESENICE

Na drugo tekmo D.P. članov v goste prihaja ekipa HDD Sij ACRONI JESENICE. Tekma bo v ponedeljek, 23.9.2019 ob 18.00 uri. 

 

POJASNILO GLEDE ORGANIZACIJE POKALA SLOVENIJE 2019

Spoštovani, izjava medijem gospoda Jureta Vnuka, trenerja HK SŽ OLIMPIJE, v zvezi  z organizacijo in izvedbo pokalnega tekmovanja v hokeju na ledu za leto 2019, ki je potekalo v dneh od 4. do 7. 9. 2019 v organizaciji HK Triglav Kranj, v kateri ...