Novice

Filtri

U13: Poraz po kazenskih strelih na Bledu

Najmlajši Orli so tokrat razočarali svoje navijače, saj so na Bledu v tekmi 14. kroga IHL lige izgubili proti vrstnikom iz HKMK  Bled po kazenskih strelih s 5-4.

VOŠČILO PREDSEDNIKA HK TRIGLAV KRANJ

Spoštovani vsi, ki ste tako ali drugače povezani s HK Triglav Kranj. Vsakoletni december, ko se poslavljamo od starega leta in ko smo pred novimi izzivi, ki jih prinaša prihajajoče leto, je posebna priložnost, da se v imenu vodstva kluba zahvalim ...

KOLEDAR 2020

Izšel je klubski koledar za leto 2020, kupite pa ga lahko v klubski pisarni, pri trenerjih ali hokejski trgovini Prosports (Rok Stipanovič). Cena koledarja, na katerem so fotografije selekcij kranjskih Orlov, je simboličen 2 eura.

U13: Visoka zmaga proti ekipi VSV

Igralce selekcije U-13 je pot tokrat vodila skozi predor Karavanke na Koroško, kjer so v majhnem mestecu Radenthein, približno 25 km iz Beljaka, odigrali tekmo  12. kroga IHL lige proti vrstnikom iz beljaškega VSV-ja.

U-17: Poraz proti Zaloški Slaviji

Igralci selekcije U-17 so v tekmi 15. kroga IHL lige tokrat gostili vodilno ekipo zaloške Slavije in na koncu izgubili z izidom 5-2.

U15: Oslabljeni Triglavani izgubili na Velesajmu

Selekcija U-15, pri kateri so tokrat manjkali kar štirje standardni igralci, in sicer brata Matej in Luka Kuhar, Val Marn ter Žan Eržen, so tokrat gostovali v Zagrebu pri ekipi Team Zagreb in izgubili z izidom 7-2.

U13: Proti ekipi Team Zagreb dosegli novo zmago

Selekcija U-13 nadaljuje z uspešnimi igrami v IHL prvenstvu. Tokrat so v 11. krogu prvenstva premagali ekipo Team Zagreb z rezultatom 5-1 ter tako dosegli šesto zmago v dosedanjem poteku prvenstva.

U13: Dve zmagi v preteklem tednu

Igralci selekcije U-13 so v preteklem tednu odigrali dve tekmi in dosegli dve zmagi v prvenstvu IHL

U17: Poraz proti KAC-u po zelo dobri igri

Kljub temu, da so mladi Orli izgubili tekmo 11. kroga proti ekipi celovškega KAC-a, ki na lestvici IHL lige zaseda tretje mesto z osmimi zmagami in tremi porazi je potrebno mlade orle pohvaliti za eno boljših predstav v letošnji sezoni.

U17: Poraz proti Jesenicam

Tekma selekcije U-17 proti Jesenicam je imela podoben potek kot tekma selekcije U-15 proti Bledu. Mladi Jeseničani so tako kot Blejci dan prej, vse rešili že v prvi tretjini, ki so jo dobili s 5-0.