Novice

Filtri

U15: Blejci so bili tokrat premočan nasprotnik

Igralci selekcije U-15 so v tekmi 7. kroga tokrat gostili vrstnike z Bleda in izgubili z 10-4. Igralci Bleda so tokrat vse delo opravili že v prvi tretjini, ki so jo dobili kar s 6-1

U13: Epski preobrat ljubljanske Olimpije

Mladi orli so v 7. krogu IHL lige gostovali v Tivoliju pri vrstnikih iz ljubljanske Olimpije in izgubili s 7-6, potem ko se še petnajst minut pred koncem vodili s 6-2. A pojdimo lepo po vrsti...

U15: Po razburljivi tekmi zmaga v Zalogu

Selekcija U-15 v katero se je po poškodbi vrnil pomembni člen Tim Veternik, je v tekmi 6. kroga v izjemno razburljivi tekmi po podaljšku premagala ekipo zaloške Slavije z izzidom 4-3.

U13: Poraz na derbiju v dvorani Podmežaklo

Selekcija U-13 se je tokrat v derbiju 6. kroga IHL lige v  dvorani Podmežakla pomerila z ekipo domačih Jesenic in izgubila z rezultatom 7-3.

 

 

HOKEJSKO PARTNERSTVO ZA NAPREDEK

Kot verjetno že veste Hokejska Zveza Slovenije vodi mednarodni projekt Hokejsko partnerstvo za napredek (angl. Hockey Partnership for Progress, kratica HPP), ki je skupno prizadevanje petih hokejskih zvez na področju Zahodnega Balkana za izboljšanje upravljanja v športu s ciljem, da obravnava ključne vidike razvoja športnega ekosistema. 

K sodelovanju vabimo športne managerje, športnike, sodnike, funkcionarje, starše športnikov in ostale športne navdušence, ki ste povezani s športom in želite dostop do brezplačnih izobraževalnih vsebin.

U17: Druga zmaga v sezoni

Igralci selekcije U-17 so pred sezono doživeli kar nekaj sprememb. Mesto glavnega trenerja je prevzel Gorazd Drinovec, najboljši strelec lanske sezone Nejc Burgar pa bo kariero nadaljeval na Švedskem.

U15: Poraz v dvorani Podmežakla

Igralci selekcije U-15 so sezono 2018/2019 v IHL ligi pričeli s polovičnim uspehom. Najprej so bili na prvih dveh tekmah prepričljivo boljši od ekip HDD Bled in HK Celje, v zadnjih dveh krogih pa so morali priznati premoč vrstnikom iz HK Olimpije ter nazadnje včeraj v dvorani Podmežakla proti domači ekipi Jesenic.

 

U13: Visoka zmaga v Mariboru

Igralci selekcije U-13, ki jih tudi v letošnji sezoni vodi trener Domen Jemec, so sezono v IHL ligi pričeli tako, kot so lansko končali. Z dobrimi igrami ter tremi zmagami iz štirih tekem.

TEK ZA KRANJ

Tudi letos bo Zavod za šport Kranj sofinanciral prijavo članov kranjskih klubov in društev na 3. Tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslerja.

Več na: Tek za Kranj

Rok za prijavo je 3.10.2019.

RAZPIS - MLADI UPI

Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu že sedmič v objavo razpisa za mlade športnike, para športnike, umetnike in znanstvenike.

Razpis je odprt do 15. oktobra 2019.