Oglaševanje

CONE V LEDENI DVORANI ZLATO POLJE KRANJ

V prostorih Ledene dvorane se nahaja več con, ki so namenjene za oglaševanje vašega podjetja. Lahko Vam izobesimo transparent, lahko Vam ponudimo prostor za Vaš oglas na ogradi (bandi) igrišča ali v že začrtanih krogih na samem ledu. Cone se med seboj razlikujejo po vidnosti reklame. Tu so na kratko opisane:

CONA BANDE – ograda okoli igrišča je dobro vidna in prepoznavnost vašega podjetja tukaj dobi največji pomen. S tribun je dobro vidna tako gledalcem, fotografom in drugim medijem, saj se ob raznih dogodkih in prireditvah, predvsem pa na hokejskih, tekmah oko obiskovalca največkrat ustavi prav na teh mestih.

CONA SEMAFORJA – tudi ena izmed najbolj opaženih con. Ob tekmah kaže rezultate, ob vseh drugih dogodkih in prireditvah pa čas.

► CONA A – južna stena dvorane. Prav tako vpadljiva očem obiskovalcem dvorane. Tukaj izobesimo večje transparente, npr. velikost 5 x 2 m. Stena je dolga in omogoča preglednost, ponuja pa tudi možnost ponavljanja vašega oglasnega transparenta (izobesimo dva transparenta na razdalji 50 metrov)

CONA B (klima) – vzhodna stena dvorane- malce manj vidna, zato tudi nižja cena   najema

CONA BALONOV – baloni so postavljeni v treh vrstah vzdolž dvorane in so dvignjeni skoraj v višini tribun, pod strop dvorane. Nudijo odličen prostor za oglaševanje, saj so transparenti obešeni na njih izpostavljeni očem obiskovalcev. Transparenti so tu lahko v dimenziji 5 x 1 meter.

CONA PLEKSI STEKLA – v tej coni se transparenti lahko namestijo na pleksi steklo, ki je nameščeno nad ogrado za obema goloma. Tu pridejo v poštev višji, a ožji transparenti, npr. 2 x 3 metre. Vidljivost ni najboljša, a vseeno v času tekem in prireditev dosega svoj namen opaznosti.

CONA KROGOV NA LEDU – premer kroga je 4,5 metre. Samo oglaševanje v tej coni je zelo perspektivno, saj se na območju teh krogov v času tekem dogaja ogromno akcije.

Tu smo ločili kroga ki sta na spodnji shemi v coni rdeče barve in sta odlično vidna očem obiskovalcev, ter dva kroga v zeleni barvi, ki sta pod tribunami. Največjo vrednost ima sredinski krog, na katerem je odigran večji del tekme in od koder pozornost gledalca ne uide. Tukaj vse kroge ponujamo kot posamezni oglaševalski del, torej želimo vsak krog posebej v celoti zapolniti s posameznim sponzorjem oziroma oglaševalcem.


Slika:1 – prikazane:     Slika: 2 – prikazne:

- 1 cona balonov     – 1 cona balonov

- 2 cona A      – 2 cona A

- 3 cona semaforja    – 3 cona semaforja

- 4 cona bande (ograde)

Slika: 3 – prikazane:

-1 cona B                   – prikaz možnosti oglaševanja v dvorani

-2 cona balonov

-3 cona pleksi stekla

-4 cona bande (ograde)

CONA FASADA ZUNAJ ZAHOD – ta cona ponuja oglaševalcu možnost, da je njegov transparent viden vsem, ki se vozijo po regionalni cesti Kranj-Naklo. Tu priporočamo izdelavo večjega reklamnega transparenta, saj je dvorana od ceste oddaljena približno 70 metrov. Ponoči jo lahko vidnejše in voznikom opaznejše izpostavljajo reflektorji, ki reklamo osvetljujejo. Priporočljive mere oglasnega prostora : 10  x 2 metra.

CONA FASADA ZUNAJ JUG – omogoča vidnost vaše reklame vozniku in ostalim mimoidočim daljši čas, saj cesta in sprehajalna pot vodita vzdolž dvorane. Vaša reklama bi tu morala meriti vsaj 10 x 2 metra. Na sliki 5 je prikazan transparent enega od oglaševalcev v tej coni.

 

Za vse točnejše informacije, cene in ostale podatke se lahko oglasite na naš elektronski naslov: ledena.dvorana@hktriglav.si ali nas pokličete na telefon:

Emilijan Pavlin: 041/326784

Gorazd Drinovec: 041/793327

Mitja Kern: 041/784178  

V upanju na uspešno sodelovanje Vas lepo pozdravljamo.