Ostalo

Upaj si med Mlade upe! Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti Vse bo v redu in Zavarovalnica Triglav že šestič zapored objavljata razpis Mladi upi, namenjen mladim talentom, ki jih odlikujejo odlični rezultati, nadarjenost, ...
Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij je ustanovil Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez z namenom podpore športnikom in športnicam iz socialno šibkih okolij. Skupni obseg razpisanih sredstev razpisa ...
Tudi letos bo Zavod za šport Kranj financiral prijavo članov kranjskih športnih klubov in društev na 2. Tek za Kranj (13.10.2018 ob 12h). Zato vabimo vse člane našega kluba, ki bi se radi udeležili teka, da to sporočite na elektronski naslov: ...
Obveščamo vas, da je na spletni povezavi http://www.olympic.si/sportniki/sportne-stipendije (oz. na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije/zavihek športniki/zavihek športne štipendije) objavljen razpis za športne štipendije ...

ZAPISNIKARSKA MIZA IŠČE NOVE MOČI

Kot je razvidno iz naslova, zapisnikarji v našem klubu iščemo nove sodelavce. Vsi zainteresirani, naj pokličejo na spodaj navedeno številko ali pišejo po elektronski pošti.

TRIGLAVANI V REPREZENTANČNIH SELEKCIJAH

Medtem, ko je članska reprezentanca več kot uspešno začela nastope na Olimpijskih igrah v Južni Koreji in šokirala reprezentanco Združenih držav Amerike z zmago po podaljšku, sta v tem tednu aktivni še dve mlajši ekipi Slovenije, selekcija do 15 let nastopa na turnirju štirih narodov v Italiji, reprezentanca do 18 let, katero v začetku aprila čaka svetovno prvenstvo Divizije I skupine A, pa nastopa na istoimenskem turnirju v francoskem Epinalu.

KOLEDAR HK TRIGLAV 2018

Izšel je klubski koledar za leto 2018, kupite pa ga lahko v klubski pisarni. Cena koledarja, na katerem so fotografije selekcij kranjskih Orlov, je simboličen 2 eura.

VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO

Spoštovani člani in prijatelji HK Triglav Kranj.

Hokejsko  leto  2017  se poslavlja in naš klub vstopa v za nas posebno leto 2018,  leto,  ki  bo  zaznamovano  s 50 let obstoja in delovanja HK Triglav Kranj.

SP U20 NA BLEDU

Od sobote, 9.12.2017 pa vse do petka, 15.12.2017 bo na Bledu potekalo svetovno prvenstvo Divizije I - skupine B. Izbranci trenerja Gorazda Reklja in njegovega pomočnika Dejana Varla se bodo pomerili z ekipami Ukrajine, Litve, Poljske, Norveške in Italije.

 

 

BOKSARSKO SRCE

Gledališka predstava, ki bije tudi za hokejiste

Vabljeni na ogled gledališke predstave BOKSARSKO SRCE, ki bo na ogled v Domu krajanov na Primskovem, v nedeljo, 10.12.2017 ob 19h. Vstopnice za predstavo Valič teatra lahko kupite v predprodaji v pisarni HK Triglav oz. naročite preko info@hktriglav.si. V predprodaji, do 3.12., so cenejše! Sredstva od prodanih kart se bodo namenila nakupu opreme za mlade hokejiste!