Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

BOKSARSKO SRCE

Gledališka predstava, ki bije tudi za hokejiste

05.12.2017

Vabljeni na ogled gledališke predstave BOKSARSKO SRCE, ki bo na ogled v Domu krajanov na Primskovem, v nedeljo, 10.12.2017 ob 19h. Vstopnice za predstavo Valič teatra lahko kupite v predprodaji v pisarni HK Triglav ali Kavarni Zlato polje oz. naročite preko info@hktriglav.si. V predprodaji, do 3.12., so te cenejše! Sredstva od prodanih kart se bodo namenila nakupu opreme za mlade hokejiste.

Boksarsko, v našem primeru kot vabi video napovednik, lahko tudi Hokejsko srce, je predstava, v kateri najdete smeh in solze! 

Zgodba govori o mladcu, ki z enim korakom že na poti v prestopništvo, nekega dne vpade v enolični vsakdan starega boksarja. V levi roki kangla, v desni pleskarski čopič, hiter, prehiter še zase, hrupen, žlobudrav in nadležen. Špricajoč od sveže mladosti, ki bi rada živela in vse doživela zdaj, takoj in tukaj, ihtav, odrezav in zaletav mladi bikec. Nesramen in neotesan, neizprosno zahteven do nekoč legendarnega boksarja, ki danes le še nemočno ždi v svojem stolu. Mladec spoznava pravo naravo športnega srca, stari se uči, da je treba pot iskati, dokler je ne najdeš. Dokler ni tista prava.....

Da gre za odlično komedijo, govori podatek, da je bila že več kot 100x razprodana. Tudi to je lahko razlog, da si jo ogledate. In ne pozabite najpomembnejšega - s seboj pripeljite tudi otroke. Predstava je namreč namenjena vsem, od 10 leta starosti naprej. Tistim, ki bodo v obdobje odraščanja kaj kmalu vstopili, so že tam ali pa je to že (davno) za njimi.

Vabljeni!