Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO

22.12.2017

Spoštovani člani in prijatelji HK Triglav Kranj.

Hokejsko  leto  2017  se poslavlja in naš klub vstopa v za nas posebno leto 2018,  leto,  ki  bo  zaznamovano  s 50 let obstoja in delovanja HK Triglav Kranj.

Ponosni  smo na bogato zgodovino kluba in športne dosežke naših igralcev in igralk  tako  v preteklosti kot sedaj. Naša prioriteta je bila in bo tudi v prihodnje  strokovno  delo  z mladimi, čemur posvečamo največ pozornosti. V klubu  trenira  in  tekmuje  198  igralcev  in  igralk v vseh selekcijah od hokejske  šole, malčkov, mlajših dečkov, dečkov, kadetov, mladincev, ženske članske  vrste  in  moške  članske  ekipe,  kot vrh igralske piramide kluba
našega   kluba.   Imamo  visoko  usposobljene  trenerje,  ki  s  strokovnim
izvajanjem  športnih  programov dosegajo izvrstne rezultate, kar med drugim
dokazuje   tudi   dejstvo,  da  so  številni  mladi  hokejisti  tudi  člani
reprezentančnih selekcij Slovenije.

Vodstvo  kluba  že  pripravlja  in  izvaja  aktivnosti, ki bodo v letu 2018 obeležile praznovanje 50 let kluba, o čemer boste pravočasno obveščeni.

Kaj lahko ob častitljivem »klubskemu Abrahamu« zaželimo vsem, ki ste in smo kakorkoli povezani s HK Triglav Kranj.

V  prvi  vrsti  zahvala  vsem  igralcem in igralkam, trenerjem in tehničnim vodjem,  staršem  in  vodstvu  kluba,  ki  ste  in boste vsak na svoj način prispevali tudi v prihodnje k zgodovini kluba.

Zahvala  tudi  vsem  sponzorjem  in  donatorjem,  MO  Kranj,  HZ Slovenije, sodnikom,  navijačem  in  prijateljskim hokejskim klubom, s katerimi skupaj gradimo prihodnost hokeja na ledu.

Vsem  miren  Božič,  razigrano  Novo leto in pogumen prehod v hokejsko leto 2018.

Jure Ahačič, predsednik