Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Ostalo

ŠPORTNI ODDELEK V ŠOLSKEM CENTRU NA ZLATEM POLJU

Ob postavitvi hokejske dvorane v Kranju na zdajšnji lokaciji, so se načrti kluba vrteli tudi okoli ideje, ki bi skozi ustrezne zasnove šolanja na isti lokaciji povezovala hokej in učenje. Zdaj se to tudi udejanja.

RISI PRIIGRALI ZGODOVINSKO VOZOVNICO NA OLIMPIJSKE IGRE

Z zmagama nad Belorusijo in Dansko so si risi nocoj priigrali vozovnico na Olimpijske igre 2014 v ruskem Sočiju! Čestitke za zgodovinski uspeh slovenskega hokeja!

Risi ob slovenski himni po zmagi nad Dansko

ČAS JE ZA REPREZENTANČNE VRSTE

Premor v tekmovanjih bodo izkoristile različne reprezentančne selekcije. Medtem ko se bo članska borila za vozovnico na Olimpijske igre, bodo mlajše igrale na turnirjih doma in v tujini.

REPREZENTANCA U18 NA MADŽARSKEM

Sslovenska mladinska U18 reprezentanca se je udeležila prednovoletnega turnirja na Madžarskem in v družbi vrstnikov Ukrajine, Romunije in Madžarske z dvema zmagama zasedla 3. mesto. V izbrani vrsti so nastopili tudi štirje Kranjčani.

SLOVENIJA U13: OBVESTILO O POVRATKU

Zaključili smo še zadnji dan in zadnjo tekmo. Turnir je bil zelo kvaliteten in odigrali smo nekaj močnih tekem z kvalitetnimi tekmeci. Vsi skupaj smo zadovoljni kajti vse skupaj je potekalo brez večjih težav.

Predviden prihod je ob 23h pred dvorano Zlato polje v Kranju.

Slovenske kvalifikacije za svetovno prvenstvo Red Bull Crashed Ice

Prijavite se na slovenske kvalifikacije za svetovno prvenstvo v spustu z drsalkami - Red Bull Crashed Ice - ki bodo 6. januarja 2013 potekale na Bežigrajskem stadionu v Ljubljani.

SLOVENIJA U13 - USPEŠEN PRVI DAN TURNIRJA

Za dvema selekcijama Slovenije letnika 2000 je prvi tekmovalni dan na severozahodu Češke, v mestu Most. Po prvem dnevu sta selekciji v štirih tekmah trikrat zmagali in enkrat izgubili. Vrhunec prvega dne, pa je nastopil takoj po uradni otvoritvi turnirja, ko so bila na sporedu spretnostna tekmovanja, na katerih so naši fantje od petih disciplin pobrali štiri zmage.

PREGLED REPREZENTANČNEGA TEDNA

Za različnimi selekcijami slovenskih reprezentanc je pester teden. Selekcija U20 je v Franciji nastopila na SP Div I in zasedla 4. mesto, člani so tam odigrali EIHC turnir. U18 je odigrala prijateljsko tekmo v Beljaku, medtem ko je U16 slavila na turnirju na Madžarskem.

U13: MLADI RISI NA ČEŠKEM

Kar dve mladi selekciji Slovenije (letnik 2000), sta danes krenili na skoraj 800 km dolgo pot, na severozahod Češke v mesto Most, kjer bosta nastopili na močnem mednarodnem turnirju. Nasproti golobradim risom bodo stali vrstniki Slovaške, Rusije in Češke.

RISI NA EIHC TURNIR V FRANCIJO

Članska izbrana vrsta bo med 13. in 16. decembrom nastopila na EIHC turnirju v Franciji, kjer se bo pomerila s Francijo, Danskoin Latvijo. Med risi tokrat tudi napadalec Triglava, Anže Kuralt, v primeru odpovedi priložnost tudi za Jana Berčiča.